123 Binlik İnstagram Hesabından Ne Kadar Kazandığını Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

123 Binlik İnstagram Hesabından Ne Kadar Kazandığını Açıkladı

Bir instagram kullanıcısı, Onlyfans hesabı ile instagram hesabından kazandığı parayı açıkladı.

Finans Magazin 21 Haz 2022 08:43 1
123 Binlik İnstagram Hesabından Ne Kadar Kazandığını Açıkladı

Bir influencer, 123 bin takipçisi ile kazandığı parayı açıkladı.

Teknoloji ve internet çağında olmamız nedeniyle para kazanma yolları da değişti. Birçok yeni meslek, birçok yeni alan çıktı para kazanmak için. Bazı alanlar da var ki evde oturduğunuz yerden dolar üzerinden ciddi para kazanabiliyorsunuz. 

Son dönemlerde en gözde mesleklerin başında influencerler geliyor. Sosyal medya hesapları üzerinden e ticaret sayfalarının reklamlarını yapan ve kendilerine influencer diyen birçok kişi , ciddi para kazanıyor. 

Bu isimlerden biri de 123 bin kişilik takipçi sayısı ile aynı zamanda bir mimar olan Neslihan Güneş isimli influencer. Bir instagram hikayesi paylaşan Güneş, Onlyfans isimli sayfadan kazandığı parayı paylaştı.

ONLFANS NEDİR?

Onlyfans isimli sayfa, insanların belirli bir abonelik ücreti karşılığında özel fotoğraflar paylaştığı bir platform olarak öne çıkıyor. Bu sayfa üzerinde paylaştığı fotoğraflar ile ünlü olan Güneş'in ene kadar para kazandığı ortaya çıktı. 

Söz konusu gelir ciddi gündem oldu. İnstagram üzerinde toplamda 123 bin trakipçisi olan ve mimar olan Güneş adlı influencer, paylaştığı bir hikayede Onlyfans ve Trendyol reklamlarından elde ettiği geliri paylaştı. Söz konusu gelir şaşkınlık yarattı. 

Paylaşıma baktığımızda 1 aydaki bakiyenin 7 bin 298 Dolar olduğu görülüyor. TL karşılığı işse 126 bin liraya denk geliyor. 

Söz konusu paylaşım kısa süre içinde sosyal medya üzerinde gündem oldu. 

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ben asgarı ücretle iş bulamıyorum ya kımsenın ısınde gözüm yok ama iş arıyorum