11 Bankadan Kolay ve Hızlı Kredi: İşte En Kolay Kredi Veren Bankalar 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

11 Bankadan Kolay ve Hızlı Kredi: İşte En Kolay Kredi Veren Bankalar 2022

11 banka, kredi çekmek isteyenler için hızlı başvuru kanalları açtı. Başvurularla vatandaşlar, ihtiyaçları olan krediye hızlı şekilde erişebilecek.

Kredi 6 Ağu 2022 15:34 0
11 Bankadan Kolay ve Hızlı Kredi: İşte En Kolay Kredi Veren Bankalar 2022

En kolay ve hızlı kredi veren bankalar.

Bazı bankalar , son dönemlerde vatandaşlara kredi vermede oldukça cimri davranmaya başladı. Kredi vermede cimri , faiz oranında gayet bonkör olan bankalar, yüzde 40'lara varan faizlerle vatandaşlara kredi veriyor. Bankalar kredide vatandaşlara ve işletmelere zorluk çıkarıyorken bu da kolay kredi veren bankalara yönlendirmeye başladı. 

Vatandaşlar , internet üzerinden en kolay kredi veren bankalar araması yapmaya başladı. Biz de bu yazımızda başvuru kolay olan, telefonunuzdan başvuru yapabileceğiniz kredilere ve kredilere nasıl başvuru yapacağınıza yer verdik.

Kredi başvurusunda en çok tercih edilen ihtiyaç kredisi şu şekilde:

İşte kredilerin başvuru şekli:

Türkiye İş Bankası: Anında başvuru ile krediye başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yöntemleri şu şekilde:

  • İşCep > Krediler > Kredi Başvurusu Yap > Anında Kredi veya Başvurular > Krediler > Anında Kredi
  • İnternet Şubesi > Kredilerim > Anında Kredi veya Başvuru-Ürünler > Anında Kredi
  • Bankamatik > Diğer İşlemler > Başvurular > Anında Kredi

Akbank: SMS ile kredi başvurusu yapılabiliyor. SMS Kredi 4425 ile Akbank'tan ne kadar kredi alabileceğinizi anında öğrenin, sadece kimlik belgenizle istediğiniz şubemizden kefilsiz kredinizi kullanın.

  • Kredi yazarak boşluk bırakın,
  • Vatandaşlık Numaranızı yazın,
  • 4425'e gönderin.

Enpara.com: Dosya masrafsız ve düşük faizle kredie kullandıran Enpara, kredi başvurusunun internet üzerinden alındığını bildirdi. Başvurular https://www.qnbfinansbank.enpara.com/krediler/ihtiyac-kredisi adresi üzerinden alınıyor.

Halkbank: Hızlı kredi ile ilgili Halkbank yaptığı açıklamada, "Bireysel ihtiyaçlarınız için 10.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir. “Bireysel İnternet Şubesi, Dialog, Mobil Bankacılık ve Web Sitemizden” kredi başvurunuzu yapabilir onaylı kredinizi Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şubesi ve Dialog’tan anında kullanabilirsiniz." ifadelerini kullandı. Başvuru için https://www.halkbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/kredi-basvurulari/ihtiyac-kredisi.html adresine gitmeniz gerekmektedir.

Garanti BBVA: Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada hızlı kredi başvurusu için "Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet, 444 0 335 Anında Kredi Hattı ve şubelerimiz üzerinden ihtiyaç kredisi başvurularınızı kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Onaylanan kredilerinizi Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet, 444 0 335 Anında Kredi Hattı ve şubelerimiz üzerinden hemen kullanabilirsiniz." denildi. 

Vakıfbank: Vakıfbank, SMS ilre kredi veriyor. Söz konusu krediye başvuru yapmak için "Aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Doğum Tarihi (ggaayyyy), Aylık Gelirinizi yazıp 5724'e SMS gönderebilirsiniz." duyurusuna yer verildi.

Yapı Kredi: Banka tarafından yapılan açıklamada, "Başvurunuzu SMS ile de hemen yapabilirsiniz. SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için "Bireysel (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Geliriniz (boşluk) Doğum Tarihinizi (GGAAYYYY) yazıp 4411’e gönderebilirsiniz." (Örnek 1: Bireysel 12345678901 1000 01012000)" şeklinde başvurunun yapılabileceğine yer verildi. 

QNB Finansbank: "Siz de hemen QNB Mobil’den, web sitemizden veya şubelerimizden ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak size özel avantajlardan hemen yararlanmaya başlayın!" ifadeleri ile yayımlanan kredi başvuru duyurusunda başvuruların, https://www.qnbfinansbank.com/bireysel-ihtiyac-kredisi adresi üzerinden alınacağına yer verildi. 

Ziraat Bankası: Ziraat Bankası'ndan SMS ile kredi bilgisi için , "Yapmanız gereken tek şey, talep ettiğiniz işlemi yazarak 4747'ye SMS göndermek. Bilgi taleplerinizde anında, kredi başvurusunda ise gerekli araştırmalar yapılarak en kısa sürede cep telefonunuza SMS gönderilecektir." ifadelerine yer verildi. 

TEB: Banka tarafından yapılan açıklamada kredi başvurusuna ilişkin "Dilerseniz TEB Telefon Şubesi 0850 200 0666 numaralı hattımızı arayarak 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz." ifadelerine yer verildi. 

Fibabanka:  Banka tarafından SMS ile kredi başvurusu için "Şubeye gitmeden başvurunuzun ilk adımı için T.C. Kimlik Numaranızı 3422’ye mesaj atabilirsiniz." denildi. 

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç