100 bin öğretmen ataması için umut veren kulis bilgisi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

100 bin öğretmen ataması için umut veren kulis bilgisi

100 bin öğretmen ataması hakkında umut veren son dakika bilgisi geldi.

100 bin öğretmen ataması için umut veren kulis bilgisi

MEB 100 bin öğretmen atamasında umut veren kulis.

100 bin öğretmen ataması için adayların talepleri sosyal medya üzerinde her geçen gün daha da yüksek sesle dile getiriliyor. Biz de finans7.com olarak paylaşımlarımızla atama bekleyen öğretmenlere destek olarak öğretmen atama talebini sürekli olarak gündemde tutmaya çalışıyoruz. Peki 100 bin öğretmen ataması olacak mı?

EYT VE EK GÖSTERGE İLE ÖĞRETMEN AÇIĞI OLACAK

3600 ek gösterge düzenlemesi ve emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesi ile birlikte birçok öğretmenin emekli olacağı bildiriliyor. öğretmenlerin emekli edilmesi ile birlikte zaten mevcutta 80 binlerde olan öğretmen açığının daha da artması bekleniyor. Bu durumda yeni atamanın hızlı şekilde yapılmazı elzem hale geliyor. 

MAHMUT ÖZER'DEN AÇIKLAMA: BRANŞ BAZINDA KONTENJAN DAĞILIMI YAPILACAK

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e , öğretmen açığı ile ilgili soru soruldu. Bakan Özer , sınıfların öğretmensiz kalmayacağını söyleyerek bu konuda iyi haberi verdi ve atama olacağı mesajını verdi. Bakan Özer açıklamasında, "Bu yıl da öğretmen atamasını yapacağız mutlaka. Atamalar, branş bazında kontenjan dağılımı ihtiyaç duyulan alanlara göre yapılır. Herkes müsterih olsun, çalışmalarımız tamamlandığında paylaşacağız" dedi. Siz hangi branşa atama bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

100 BİN ATAMA ERDOĞAN'A İLETİLDİ

Geçen gün 100 bin öğretmen ataması , adaylar tarafından direk Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletildi. Sokakta vatandaşlarla selamlaşan ve sohbet eden Erdoğan'ın yanına gelen öğretmenler, 100 bin atama istediklerini söyledi.

UMUT VEREN KULİS

Ankara kulislerinde 100 bin atamanın gündemde olduğu, bunun şu anda değerlendirme aşamasında olduğu öğrenildi. Henüz net karar verilmedi ancak bu konunun gündeme alınması adayları umutlandırdı. Atama duyurusu gelince Finans7.com'da olacak. Bildirimle haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (25)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
Tarih öğretmenliği en az 3000 atama istiyoruz.
Ziyaretçi 15 Ay Önce
Biyoloji 3000 atama verilsin
Ziyaretçi 15 Ay Önce
ADİL 100 BİN ATAMA İSTİYORUZ ADİL OLUN
Ziyaretçi 15 Ay Önce
Biyoloji kimya fizik bolumleri de guzel atama verilsin artik yorulduk
Ziyaretçi 15 Ay Önce
Bilime önem verilsin artık.Kimya öğretmenleri en az 1000 kişi atama istiyoruz