10 Yunan Adasına vizesiz giriş ücreti belli oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

10 Yunan Adasına vizesiz giriş ücreti belli oldu

Yunan adalarına vize muafiyeti olmadan giriş ücreti belli oldu. İşte Yunan adalarına tatile gidecek vatandaşların ödeyeceği giriş ücreti.

Finans Magazin 9 Ara 2023 0
10 Yunan Adasına vizesiz giriş ücreti belli oldu

10 Yunan adasına vize muafiyetsiz giriş ücreti belli oldu.

Habertürk'ün son dakika olarak aktardığı habere göre bu sene Yunanistan'ın 10 adasına gidecek vatandaşların kapıda ödeyeceği ücretin detaylarının belli olduğu bildirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Miçotakis arasında geçen görüşmeden çıkan vize muafiyeti sonrası gelecek yaz tatil planı yapan vatandaşlar, hangi adaların vize muafifyeti kapsamında olduğunu, adalara nasıl gidileceğini araştırmaya başladı.

PASAPORT YETECEK

Pasaportu olan vatandaşlar, aşağıda belirtilen 10 Yunan adasına kapıda vize uygulaması ile girebilecek ve tatillerini burada rahatlıkla yapabilecek. İşte Vize muafiyeti olmadan gidebileceğiniz o 10 ada:

Sakız Adası
Midilli Adası
Rodos Adası
Samos Adası
Kos Adası
Meis Adası
Leros Adası
Kalimnos Adası
Simi Adası
Limni Adası

ÜCRET BELLİ OLDU

Yunan adalarına kapıda giriş ücreti belli oldu. Habertürk'ün son dakika olarak aktardığı habere göre kapıda 7 gün gidilebilecek adalarda 50 ila 60 euro arasında giriş ücreti verileceği bildirildi. Güncel Euro kuruna göre hesaplama yaptığımızda 1560 TL ile 1872 TL arasında bir ücret ödemesi yapılacak. Adaların haritadaki konumu için TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç