10 dakikada ne söylediğini unuttu: Hakan Ural kendini dakikalar sonra yalanladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

10 dakikada ne söylediğini unuttu: Hakan Ural kendini dakikalar sonra yalanladı

Hakan Ural'ın Milli Piyango hakkında söylediği sözleri gündem oldu. Rejiden uyarı gelince sözler tamamen değişti.

Yaşam 23 Ara 2022 14:44 0
10 dakikada ne söylediğini unuttu: Hakan Ural kendini dakikalar sonra yalanladı

Önce yalan dedi sonra kendi savundu.

Yaptığı açıklamalarla gündem olan Hakan Ural, son olarak Z Kuşağı ile ilgili yaptığı seçim açıklamasında büyük tepki toplamıştı. Bugün meydana gelen olayda ise Hakan Ural, Milli Piyangı Yılbaşı çekilişi ile iglili dikkat çeken ifadeler kullandı ve kısa süre sonra kendi söylediği sözleri unutarak başka ifadeler kullandı.

Neler Oluyor Hayatta adlı programda yorumculuk yapan Hakan Ural, burada Milli  Piyango yılbaşı çekilişi hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Programda önce "Onu bir kişiye vermezler, yalandan çeyreğe bölerler" diyen Hakan Ural, daha sonra sanki bu sözleri söyleyen başkasıymış gibi başka ifadeler kullandı. 

Rejiden bu sözleri sonrası Hakan Ural'a "Demirören'den sonra sistem çok değişti" açıklaması geldi ve Ural bu ifadeler sonrası açıklamasını değiştirerek,  "10 tane almak lazım, alalım. Her şeyi de sorgulamayalım" ifadelerini kullandı. Bu açıklama sosyal medya üzerinde gündem oldu.

Z KUŞAĞI OY KULLANMASIN DEMİŞTİ

Hakan Ural Z kuşağının oy kullanması konusunda "Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin geçmişini bilmiyorsun. Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun, idelolojik olarak olgunlaşmış düşüncen ve fikrin yok ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Ben rica ediyorum gerçekten, bu farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım bence." ifadelerini kullanmıştı. Bu sözleri gündem olmuştu.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç