1 Milyon TL Konut Kredisi Çeksem Ne Kadar Öderim? İşte Vakıfbank'ın Konut Kredisi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

1 Milyon TL Konut Kredisi Çeksem Ne Kadar Öderim? İşte Vakıfbank'ın Konut Kredisi

Kredi kullanarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar; 1 milyon TL'lik konut kredisinin taksit ve geri ödeme tutarını merak ediyor! İşte bu soruların cevabı haberimizde...

Kredi 2 Mart 2024 0
1 Milyon TL Konut Kredisi Çeksem Ne Kadar Öderim? İşte Vakıfbank'ın Konut Kredisi

Kredi çekerek ev sahibi olmak istiyorum diyen kişiler yükselen faiz oranları nedeniyle büyük bir şok yaşamış, kredi çekerek ev sahibi olmak imkansız bir hal almıştı.

Yaşanan süreçte bir kere daha devreye kamu bankaları girerken Vakıfbank müşterilerine yönelik olarak yeni konut kredisi paketini duyurdu. Vakıfbank konut kredisi kampanyası ile müşterilerine 8 milyon 700 bin liraya kadar kredi çekme limiti sunarken aynı zamanda kredi vadesi ise 120 ay olarak belirlendi. İşte kampanyanın detayları ve 1 milyon TL konut kredisi paketinde aylık taksit tutarı...

Temmuz'da gayrimenkul satışları yüzde 32 arttı

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ KAÇ GÜNDE ÇIKAR, ONAYLANIR?

Kredi başvuru adımları linkindeki evrakların bankamıza teslim edilip başvurunuzu yapmanız halinde ortalama bir iş günü içinde değerlendirilmektedir. Başvurunuzun olumlu bulunması durumunda, satın alacağınız konuta (mümkünse aynı gün veya bir sonraki gün) eksper gönderilir ve ekspertiz işlemleri tamamlanır.

Ev Satışı Nasıl Yapılır? Tapuda Ev Satışı Nasıl Olmalıdır? - En Son  Haberler - Milliyet

SPK lisanslı değerleme şirketlerinin hazırlamış olduğu ekspertiz raporu esas alınarak satın alacağınız konutun krediye uygunluğu değerlendirilir ve nihai kredi oluşturulur. VakıfBank’ta bu işlemler ortalama 4-5 günlük bir süre zarfında tamamlanmaktadır.

VAKIFBANK GÜNCEL KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ, 1 MİLYON TL KONUT KREDİSİNİN AYLIK TAKSİT TUTARI ÖDEMESİ NE KADAR OLUR?

Kredi çekerek ev sahibi olmak istiyorum diyen kişiler için Vakıfbank aylık yüzde 3,79 oranı ile borç para verirken 120 ay vadeli 1 milyon TL konut kredisi paketinde aylık taksit tutarı 38 bin 341 TL olarak gerçekleşecek. Kredinin toplam geri ödemesi ise 4 milyon 600 bin TL olarak gerçekleşecek.

konutk-kredisi-hesapaa.jpg

Vakıfbank konut kredisi başvurusu tüm Vakıfbank şubeleri üzerinden yapılabileceği gibi aynı zamanda bankanın internet şubesi müşterisi olan kişiler için mobil şube üzerinden de yapılabilecek. Başvurusu onaylanan kişilere 4 iş günü içerisinde kredi kullandırım süreci tamamlanarak ev sahibi olmalarının önü açılacak.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç