1 Milyon Kişi İçin Çağrı Geldi: Ehliyet Affı Çağrısı Mecliste
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

1 Milyon Kişi İçin Çağrı Geldi: Ehliyet Affı Çağrısı Mecliste

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ehliyet affı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte gelen son dakika açıklaması.

Siyaset 27 Ekim 2022 13:55 14
1 Milyon Kişi İçin Çağrı Geldi: Ehliyet Affı Çağrısı Mecliste

TBMM'de ehliyet affı çağrısı geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer TBMM'de yaptığı son dakika açıklamasında ehliyet affına değindi. Gürer açıklamasında ehliyet affı bekleyen 1 milyona yakın kişinin olduğunu , bu sorunun mutlaka çözülmesi gerektiğini söyledi.

"1 milyona yakın ehliyet affı bekleyen var. İnsan canına kastetmemiş, herhangi bir kişiyi yaralamamış, bir hata nedeniyle ehliyetine el konanlar tekrarlanmamak üzere ehliyet affı istiyor." diyerek mecliste açıklama yapan Gürer, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Şoförlük mesleği olan, ekonomik krizde sıkıntıya düşen, evine ekmek götüremeyenler için ehliyet affı gelmelidir. Tüm siyasi partilerde ehliyet affından yana olduğunu açıklayan milletvekillerimiz oldu. Kanun teklifi de verdim, bu konuda kanun teklifim de getirilebilir ya da partiler ortaklaşa ehliyet affını Meclise getirebilirler, bu sayede ehliyet affı bekleyen binlerce insanın da sorununa derman oluruz. Torba geliyor, torbada stajyerler için, emeklilikte yaşa takılanlar için, taşeronlar için intibak düzenlemesi için aylık bağlama oranı düzenlemesiyle ilgili herhangi bir madde bulunmuyor."

Sizce ehliyet affı çıkmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

TORBA YASAYA EKLENSİN TALEBİ VAR

Ehliyet affı bekleyen on yüz binlerce vatandaş, her gün sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla affın bir an önce gelmesini talep ediyor. Ehliyet affı müjdesi geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (14)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Artık ehliyet affı çıksın 1 milyondan fazla insan iş bulacak işine devam edecek artık herkes anladı ehliyetin kiymetini..
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
gercekten cok magduruz tövbelıyız allah rızası ıcin af gelsin kış geldi nasıl ızınacaz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Herseye af geliyorda ehliyete neden af gelmiyor ehliywtini kaptiranlar vatan hainimi bu vatanda ne yaptik vatana kursunmu siktik taciz tecavuzmu ettik alkol aldik alkol bu kadar buyuk bi sucsa satisi neden var ehliyet affi cikssin artik adim atamaz olduk
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kesinlikle ehliyet affı gelmeli insanlar küçük bir hata yüzünden işlerinden oldular
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Her insan hata yapabilir bir defaya mahsus af gelmelidir af gelsin