1 milyar liralık dev satış anlaşması: QUA Granite ile Mehmet Ceylan Yapı imzaları attı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

1 milyar liralık dev satış anlaşması: QUA Granite ile Mehmet Ceylan Yapı imzaları attı

QUA Granite ile Mehmet Ceylan Yapı arasında 1 milyar liralık anlaşmaya imzalar atıldı. İşte gelen son dakika açıklaması.

İş Dünyası 18 Ocak 2023 11:56 0
1 milyar liralık dev satış anlaşması: QUA Granite ile Mehmet Ceylan Yapı imzaları attı

QUA Granite büyük bir anlaşmaya imza attı.

Son dakika haberleri geliyor. Türkiye'nin en büyük teknik granit üreticilerindne olan QUA Granite adlı şirket , Ege 'de Mehmet Ceylan Yapı ile 1 milyar liralık satış anlaşması yaptı ve 2023 yılının ilk günlerine hızlı bir başlangıç yaptı.

Söz konusu anlaşma için bir tören yapıldı. QUA Granite adlı şirketin Aydın Söke'de bulunan fabrikasında düzenlenen törene QUA Granite Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan ve Mehmet Ceylan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ceylan’ın katıldı ve burada imza töreni gerçekleştirildi.

Söz konusu anlaşma hakkında değerlendirmede bulunan QUA Granite Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan, başarılı bir proje olacağını söyledi ve “QUA Granite olarak en önemli iş ortaklarımızdan Mehmet Ceylan Yapı ile imzaladığımız satış anlaşması, başarılı projelere giden yolda 2023’ün ilk adımı" dedi. Ercan sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Rekor bir satışa imza attığımız bu anlaşma ile var olan iş birliğimizi daha da güçlendirmekle birlikte kapsamını da genişlettik. Her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerim. QUA Granite olarak Türkiye genelinde bayi ağımızı genişleterek koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkemizi, bayilerimiz aracılığıyla müşterilerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz”

Ercan yaptığı açıklamada, MEhmet Ceylan Yapı'nın en büyük bayileri olduğunu ve 1 milyarlık anlaşmanın devamının da gelmesini beklediklerini söyledi. Konut yenileme sayısının artması ile birlikte pazarda hareketlilik olduğunu , pazarın büyüdüğünü söyledi. 

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç