1 Haziran 2024 tarihli atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

1 Haziran 2024 tarihli atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile atama kararnamesi yayınlandı ve kamuda yeni atamalar yapıldı.

Haberler 1 Haz 2024 2
1 Haziran 2024 tarihli atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: 1 Haziran tarihli atama kararları yayımlandı.

1 Haziran 2024 tarihli Resmi Gazete sayısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile bir kararname yayınlandı. Yayınlanan atama kararnamesine baktığımızda kamuda yeni atamaların yapıldığı görülüyor. İşte atama kararları;

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdür Yardımcısı Hakkı ŞEKERBAY, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Irak Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince Irak ile İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Anıl Bora İNAN atanmıştır.

Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Başmüfettişliklerine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Vergi Müfettişleri Abdurrahman SAĞLAM, Ayşe SAVAN ÖZKURT, Gökhan YILDIZ ve Sevim ASLAN ERKAN atanmıştır.

Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Başmüfettişliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Vergi Müfettişi Fatih DÜNDAR atanmıştır.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Musa TURHAN görevden alınmış ve bu suretle boşalan Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına Enver VEREP atanmıştır.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 56 Gün Önce
Af
Ziyaretçi 56 Gün Önce
ulen şu yaşa geldim.bizi kimse yükseltmedi.kim bunlar,ne yetenekleri varsa artık.kesin partilidir.