1 değişen, 2 boyası var denilen 2. el araba pert çıktı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

1 değişen, 2 boyası var denilen 2. el araba pert çıktı

1 değişeni 2 boyası olduğu söylenen aracı alan vatandaş, satış sonrası ekspertize gidince şok yaşadı.

Taşıt 9 Ara 2023 0
1 değişen, 2 boyası var denilen 2. el araba pert çıktı

1 değişeni olan araç pert çıktı.

2. el araba almak isteyen bir vatandaş, taşrada bir bölgede araç gördü ve internet üzerinden pazarlıkları yaptı. Pazarlığı yapan vatandaş, aracı almak için taşrada belirtilen adrese gitti. Buraya giden vatandaş, bölgede ekspertiz olmadığı için aracı bir ustaya göstermek istedi.

Aracı satan kişinin ayarladığı ve işbirlikçi olduğu belirtilen ustaya aracını götüren bu vatandaş, ustanın araca iyi demesi sonrasında aracın satış işlemlerini gerçekleştirdi ve arabayı üzerine alarak parasını ödedi ve kendi evine gitti.

Daha sonra aracı servise götüren vatandaş, burada kendisine gelen ekspertize aracı götürdünüz mü? sorusuna hayır cevabını verdi.

Kendisine aracı ekspertize götürmesi istenen vatandaş, hemen aracını buraya götürdü. Ekspertiz yayınladığı videoda ise araçta yer alan hataları tek tek sıraladı.

ARaçtaki hatayı 5 dakikalık videoya ancak sığdıran ekspertiz, aracın pert oldduğunu, daha önce kazası olduğunu söyledi. Ön kaputun, yan iki kapının değiştiğini, 4 değişen ve 3 boyanın olduğu söyleyen ekspertiz, airbag sıkıntısı da yaşandığını söyledi. Araçta airbag olmadığını söyleyen ekspertiz, bunun için her türlü hukuki mücadelenin verileceğini söyledi ve vicdanlı bir insanın bunu yapamayacağını, bunun çok yanlış olduğunu söyledi.

Bu video sosyal medya üzerinde kısa sürede gündem oldu. Gündem olan videoda aracı satanın vicdanı olmadığı yorumlarını aldı. Eğer aracı alan kişi, aracı servise götürmeden kaza yapmış olsa açılmayan hava yastıkları nedeniyle kendisi, ailesi hayatını kaybedebilirdi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç