0.99 faizli 50 bin TL temel ihtiyaç kredisi başvurusu başladı: İşte hesaplaması 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

0.99 faizli 50 bin TL temel ihtiyaç kredisi başvurusu başladı: İşte hesaplaması 2023

ING Bank tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Duyuruda ucuz faizli 50 bin lira kredi başvurusunun başladığına yer verildi. Peki kredi başvurusu nasıl yapılır? Kredi hesaplaması nedir?

Kredi 23 Nisan 2023 14:11 0
0.99 faizli 50 bin TL temel ihtiyaç kredisi başvurusu başladı: İşte hesaplaması 2023

Son dakika: İNG Bank'tan 0.99 faizli 50 bin TL kredi.

ING Bank tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada banka, yeni müşterilerine özel olarak kredi kampanyası başlattığını duyurdu. Başlatılan kredi kampanyasına baktığımızda ilk defa müşteri olacak vatandaşlara aylık 0.99 seviyesinden faizli ihtiyaç kredisi kullandırılacağına yer verildi. 12 ay vade ile verilecek söz konusu kredi ödemesinde üst limit ise 50 bin lira olarak açıklandı. Bankadan kredi çekeceklerin taşımaları gereken şartlar ve başvuruya ilişkin detaylar yazımızda.

KREDİ DETAYLARI

İlk defa banka müşterisi olacak vatandaşlara verilecek söz konusu krediye baktığımzıda 50 bin liralık kredinin 12 ay vadede 0.99 faizle kullandırılacağı, vade sayısının artması durumunda kredi faiz oranının da artacağına yer verildi. Bankanın duyurusu şu şekilde:

"Yeni müşterilere özel, Turuncu Ekstra’lı kredi kullanımlarında 50.000 TL ve 12 ay vadeye kadar %0.99 yansıyan faizli kredi fırsatı bulunmaktadır. Turuncu Ekstra aylık harcama hedefine ulaşıldığında, bir sonraki ay sözleşme faizi ile %0,99 yansıyan faiz arasında kalan tutar farkı Turuncu Ekstra’lılara nakit iade olarak ödenir. Sözleşme faizi %1,79’dan başlar. 

Faiz oranları %0,99  ile %6,99 arasında değişmekte olup tutar ve vadeye göre değişiklik göstermektedir"

Kampanyadan ilk kez ING’li olacak müşteriler, 50.000 TL’ye kadar olan kredi kullanımlarında 12 ay vadeye kadar yararlanabilir. 

Belirtilen Turuncu Ekstra’lı kredi yansıyan faiz oranı, kampanya dahilindeki ilk kredi kullanımında geçerlidir. 

Turuncu Ekstra’lı kredilerde sözleşme faiz oranınızın kampanya faiz oranından yüksek olması halinde, sözleşme faiz oranınız geçerli olur. 

Turuncu Ekstra’lı kredilerde sözleşme faizi değişmeyecek olup %1,99'dan başlar. 

Kredi kampanyamızın aylık akdi faiz oranı %1,99 ile %6,99 arasındadır, ödeme performansınıza göre değişiklik gösterir. 

Kredi kullanımlarında dosya masrafı kredi tutarının binde beşi kadar alınır.

KREDİ GERİ ÖDEME HESAPLAMASI

Gelelim kredi hesaplamasına. 50 bin lira krediyi 12 ay vade ile çekecek kişilere 0.99 faizle söz konusu kredi veriliyor. Bu krediyi kullanmak isteyenler 1 yıl boyunca bankaya her ay 4 bin 509 TL'lik ödeme yapacak. 12 ay süresince yapılacak ödemelerin sonunda bankaya toplamda 54 bin 362 lira ödeme yapılmış olacak. Banka, 50 bin lira için müşteriden 4 bin 112 liralık faiz alacak. Bankanın konu ile ilgili açıklaması şu şekilde:

50.000 TL'ye kadar kullanacağınız ihtiyaç kredinizi Turuncu Ekstra'lı olarak kullanın, nakit iade avantajından faydalanın. Kredi faiziniz ne olursa olsun, %0,99 oranında yansısın.

Bunun için, Turuncu Ekstra programına katılıp aylık harcamalarınızın 2.000 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı’nız ile yapmanız yeterli.

KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Söz konusu kredi destek ödemesine başvuru yapmak isteyenlerin bankaya müracaat etmesi, banka uygulaması üzerinden müşteri olarak mobil uygulama üzerinden başvuru yapması gerekmektedir.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç