Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Garanti Bankası'nın Mayıs Ayı Promosyon Kampanyası Açıklandı! Mayıs 2024

Garanti Bankası'nın Mayıs Ayı Promosyon Kampanyası Açıklandı! Mayıs 2024

Emeklilerin büyük bir merakla bekledikleri Mayıs 2024 dönemi emekli maaş promosyonu kampanyaları belli olmaya devam ediyor. İş Bankası, Akbank gibi bankaların ardından son güncellemeyi yapan banka Garanti BBVA oldu. Garanti BBVA 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olacak emekli maaş promosyonu kampanyasını açıkladı. Garanti BBVA’nın emeklilere yapacağı ödemeler de netleşti.

SGK duyurdu: Emekli aylığı ödemesi yapılmayacak

GARANTİ BBVA EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI!

Garanti BBVA tarafından açıklanan emekli maaş promosyonu Mayıs 2024 kampanyası ile emeklilere yapılacak olan ödemeler belli oldu. Bu kampanya kapsamında uygulanacak olan emekli maaş promosyonu ödeme tarifesi açıklandı. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler gerekli koşulları sağlamaları halinde maaş tutarlarına karşılık gelen maaş promosyonlarını Garanti BBVA’dan alabilecekler.

Garanti BBVA’nın Mayıs 2024 kampanyasında emekli maaş promosyonu tarifesi şu şekilde:

Emekli maaşları 10.000 TL’ye kadar olanlara 6.250 TL,
Emekli maaşları 10.000 TL ile 15.000 TL arasında olanlara 10.000 TL,
Emekli maaşları 15.000 TL ile 20.000 TL arasında olanlara 12.500 TL,
Emekli maaşları 20.000 TL ve üzerinde olanlara 15.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

Emekliye seyyanen zam, bayram ikramiyesi derken bu formül ilk kez ortaya  çıktı! 'Emekli kart' yolda! - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet  Finans Haber

KOŞULLAR NELER?

Garanti BBVA’dan emekli maaş promosyonu ödemesi almak isteyen emeklilerin yapmaları gereken bazı işlemler bulunuyor. Emekliler ilk önce SGK’dan almış oldukları emekli maaşlarını bu bankaya taşımalılar. Bu işlem başarı ile tamamlandığında ise emekli müşteri ile Garanti BBVA arasında maaş promosyonu sözleşmesi yapılıyor. Bu sözleşme ile tarafların yükümlülükleri kesinleşiyor. Müşteri 3 yıl boyunca maaşını bir başka bankaya taşımama sözü veriyor. Garanti BBVA ise emekli müşteriye maaşının karşılığı olan emekli maaş promosyonu ödemesini tek seferde ve peşin olarak yapıyor.

Tüm emekli promosyon kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;