Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörünü Buldu!

Spor 30 Nisan 2024 0
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörünü Buldu!

Cumartesi akşamı evinde konuk olduğu ezeli rakibi Fenerbahçe'ye mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Fernando Santos ile yaşanan ayrılık sonrasında yeni teknik adamını belirlemek için çalışmalara başlayan siyah-beyazlı ekibin yeni patronu büyük oranda belli oldu.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ı gelecek sezon hangi teknik adamın çalıştıracağı yavaş yavaş belli oluyor. Sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan siyah-beyazlı ekipte sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Nuri Şahin: Hayalim Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Yeni sezonda yeniden yapılanmaya gitmesi beklenen Beşiktaş, Antalyaspor'dan ayrılarak Alman devi Borussia Dortmund'un teknik heyetine katılan Nuri Şahin ile masaya oturdu.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Sabuncuoğlu, genç teknik adam ve ekibinin Beşiktaş'ı analiz etmeye başladığını duyurdu.

Beşiktaş - Nuri Şahin görüşmesinin sonucu belli oldu - Duhuliye

Sabuncuoğlu açıklamasında "Nuri Şahin'in ekibi, Beşiktaş'ı yerinde ve uzaktan izleyip raporlamaya başladı. Takımla ilgili genel bir rapor hazırlayıp Beşiktaş yönetimine sunacaklar." ifadelerini kullandı.

Şahin'in yeni sezonda siyah-beyazlı ekibin başında olması bekleniyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;