Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank Mayıs Ayı Promosyon Kampanyasını Açıkladı!

Akbank Mayıs Ayı Promosyon Kampanyasını Açıkladı!

Türkiye’de emeklilerin ek geliri olan maaş promosyonları en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Emeklilere bankalar maaş promosyonu olarak önemli ödemeler yapıyorlar. Bu ödemeleri alan emekliler geçim sıkıntıları karşısında bütçelerini desteklemiş oluyorlar. Emekli maaş promosyonları ile alakalı olarak yeni bir dönemin başladığı açıklandı. Bankalar emekli maaş promosyonu kampanyalarını açıklayarak emeklilere Mayıs 2024 döneminde ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapacaklarını duyuruyorlar.

Emekli sayısı 19 milyonu aşacak - Sosyal Güvenlik Haberleri

AKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONUNDA SON KAMPANYA!

Bankalar her ay emekli maaş promosyonu kampanyalarında güncelleme yapıyorlar. Bu yapılan güncelleme ile emeklilere yapılan maaş promosyonlarının ödeme tutarları değişebiliyor. Emekliler bu şekilde aydan aya farklı bir maaş promosyonu ile karşılaşıyorlar. Ancak bazı bankalar emekli maaş promosyonu ödeme tarifelerini değiştirmeden bir sonraki aya taşıyabiliyorlar. Bu bankaların emekli maaş promosyonu ödeme tutarları değişmiyor. Ödeme tutarlarındaki değişiklikler bankaların kampanya güncellemelerinden görülebiliyor.

Akbank emekli maaş promosyonu kampanyası ile Türkiye’de en yüksek ödemeyi yapan bankalar arasında yer alıyor. Akbank’ın emekli maaş promosyonu için Mayıs 2024 döneminin kampanyası açıklandı.

7500 üstü maaş alan emekli ne kadar zam alacak? 7500 TL alan emekli maaşı  ne kadar oldu? - Günün Haberleri

Akbank emeklilere Mayıs ayı sonuna kadar şu maaş promosyonu ödemelerini yapacak:

-10.000 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara 6.250 TL,
-10.000 TL ile 15.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 10.000 TL,
-15.000 TL ile 20.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 12.500 TL,
-20.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlara 15.000 TL

EK PROMOSYON ÖDENECEK!

Emekli maaş müşterilerine Akbank ek promosyon imkanı da sağlayacağını açıkladı. Bu imkandan yararlanmak için istenen şart da belli oldu. Buna göre emekli müşteriler 5 adet otomatik fatura ödeme talimatı verip fatura başı 500 TL’den 2.500 TL ek promosyon ödemesi alma hakkına sahip olacaklar. Bu şekilde emeklilerin alacakları maaş promosyonu ödemeleri de bir miktar daha yükselmiş olacak.

Akbank’ın Mayıs 2024 emekli maaş promosyonu kampanyası ile emekli müşterilere 15.000 TL maaş promosyonu ve 2.500 TL de ek promosyon olmak üzere toplamda 17.500 TL promosyon ödemesi yapacağı bildirildi.

Tüm promosyon kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;