Yusuf Tekin: Öğretmen atama sayısı seçimden sonra açıklanacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yusuf Tekin: Öğretmen atama sayısı seçimden sonra açıklanacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yaptığı açıklamada 2024 yılı öğretmen atama sayısının ne zaman açıklanacağını söyledi.

Yusuf Tekin: Öğretmen atama sayısı seçimden sonra açıklanacak

Öğretmen atamalarında sayı seçimden sonra açıklanacak.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den bir açıklama geldi. Bakan Tekin yaptığı açıklamada 2024 yılı öğretmen atamalarını seçimden sonra açıklayacaklarını söyledi. Peki sözleşmeli öğretmenlik ataması ne zaman olacak? Kaç öğretmen ataması yapılacak? Atanacak öğretmenler, ne zaman görevlerine başlayacak? İşte Milli Eğitim Bakanlığı'ndan konu ile ilgili yapılan son dakika açıklaması ve 2024 atamaları.

Atama bekleyen yüz binlerce aday, uzun süredir Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2024 yılı öğretmen atamasını duyurmasını bekliyor. En az 68 bin mülakatsız atama bekleyen adaylar, yeni eğitim öğretim yılı için yapılacak atamanın ne zaman duyurulacağını araştırmaya başladı.

Konu ile ilgili yeni açıklama geldi. Bakan Yusuf Tekin yaptığı açıklamada 2024 yılında yapılacak öğretmen atamasının seçimden sonra açıklanacağını söyledi. Baan Tekin, katıldığı bir programda öğretmen atama sayısı ne zaman açıklanacak sorusuna şu şekil e cevap verdi:

"Seçimden sonra sayıyı açıklayacağız"

MÜLAKATLAR KALKACAK MI?

Mülakatların kalkıp kalkmayacağı henüz net değil. MEB'in ve Yusuf Tekin'in son açıklamalarına baktığımızda mülakatların kalkmayacağı görülüyor. Ancak seçimden önce verilen mülakatlar kaldırılsın sözünün tutulması gerekmektedir.

ATANACAK ÖĞRETMENLER NE ZAMAN GÖREVE BAŞLAYACAK?

Atanacak öğretmenler, 2024 2025 eğitim öğretim yılında göreve başlayacak. Atama sürecinden haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç