Yeni 2023 Model Honda Civic Type R Tanıtımı Yapıldı: İşte Büyüleyen İlk Fotoğraflar
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yeni 2023 Model Honda Civic Type R Tanıtımı Yapıldı: İşte Büyüleyen İlk Fotoğraflar

Honda Civic Type R yenilendi ve çok daha güçlü bir şekle getirildi. İşte tanıtımı yapılan yeni araçtan gelen ilk resimler.

Taşıt 22 Tem 2022 09:22 1
Yeni 2023 Model Honda Civic Type R Tanıtımı Yapıldı: İşte Büyüleyen İlk Fotoğraflar

Tarihin en güçlü Hondası tanıtıldı.

Tüm dünyanın, araç severlerin büyük bir merakla beklediği yeni Honda Civic Type R yenilendi ve tanıtımı sonunda yapıldı. JAponya merkezli dünya otomotiv devi Honda tarafından yapılan etkinlikte tanıtılan yeni araç, klasik Civic araçlara göre çok daha güçlü ve çok daha yakışıklı görüüyor. Yeni model ile birlikte son yıllarda araç piyasasında ciddi bir haklimiyet yakalayan Honda'nın müşterileri yeniden büyülemesi bekleniyor. 

Özellikle 2010 'lu yıllardan sonra araçlarında başlayan başkalaşımı her sene biraz daha ileri taşıyan Honda Civic, bunu 2023 model araçlarında da yapmayıs ürdürdü. Her sene çok daha güzel , çok daha sportif araçlar çıkararak piyasada söz sahibi olan Honda, bu aracı ile de otomobil tutkunlarını etkileyecek gibi duruyor. Bakalım siz sevecek misiniz bu aracı?

Civic Type R'nin dış tasarımına baktığımızda aracın klasik Civic'lerden daha sportif olduğu görülüyor. İlk olarak dikkat çeken yerler , hafif dokunuşların olduğu ızgaralar oldu. Kaput bölgesinde bulunan havalandırma bölmesi de dikkatlerden kaçmadı.

YARIŞ ARABASI GİBİ

Araca baktığımızda , bilgisayar oyunlarında karşımıza çıkan yarış arabaları gibi tasarlandığı görülürken Honda, bu araçta spor tarza kaçmayı biraz abartmış gibi olsa da yine de çok yakışmış. Aracın arkasına baktığımızda ise arka kısımda aydınlatmaların bagaj kapağını boydan boya kaplamış olduğu ve ince şekildeki tasarımı ile oldukça estetik bir görüntü ortaya çıkardığı görülüyor. 

Asi Civic olarak tanımlanan bu yeni model, üçlü egzoz çıkışı ile modifiye araç sevenlerin de kalbini çalacak. Modifiye tutkunları bu aracı aldıklarında büyük ihtimalle arka tampona bir şey yapma isteği duymayacaklar gibi duruyor. 

İç kısma bakıldığında ise tamamen dijital gösterge ekranı olduğu ve dokunmatik bilgi eğlence ekranının karşımıza çıktığını görüyoruz. Kırmızı siyah renklerle donatılan aracın içinde sizin dikkatinizi çeken ne oldu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

TARİHİN EN GÜÇLÜSÜ

2023 model Civic Type R'nin özellikleri hakkında detaylı bilgi henüz verilmedi. Ancak şirket, bu aracın tarihteki en güçlü Civic Type R olacağını duyurdu.

İşte aracın tanıtım videosu:

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Görünümde harika bir araç denemek gerekli