Volkswagen Polo Modelinin Nisan Ayı Güncel Fiyat Listesi Açıklandı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Volkswagen Polo Modelinin Nisan Ayı Güncel Fiyat Listesi Açıklandı!

Türkiye'de satılan ve en çok tutulan modellerden biri olan Volkswagen Polo'nun Nisan ayı güncel fiyat listesi açıklandı! İşte haberin detayları...

Fiyat Listesi 10 Nisan 2024 0
Volkswagen Polo Modelinin Nisan Ayı Güncel Fiyat Listesi Açıklandı!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında yeni fiyatlar araç sahibi olma planı yapanların radarında tutuluyor. Sıfır araç alacak olanlar firmaların fiyat listelerinde yaptıkları değişiklikleri takip ediyorlar. Bu çerçevede sıfır kilometre araçlar için otomobil firmaları fiyat listelerini güncellemeye ve yeni fiyatları müşterilere duyurmaya devam ediyorlar. Volkswagen firması da araç fiyatları hakkında yeni bir açıklama yaptı.

VW'den Polo'nun 25. yılına özel GTI modeli!

VOLKSWAGEN POLO FİYATLARI NİSAN 2024

Otomobil satın alacaklar için bazı markalar oldukça özel bir anlam ifade ediyorlar. Dayanıklılığı ve kalitesi tüm dünyaca bilinen Volkswagen markası da tüm modellerde çok satış yapabilen firmalar arasında yer alıyor. Volkswagen marka araç alanlar bu kaliteyi tattıktan sonra kolay kolay vazgeçemiyorlar. Bu kalitenin de bir bedeli bulunuyor ve bu araçların fiyatları emsallerine göre biraz yüksek oluyor.

Volkswagen marka otomobillerin Türkiye piyasasında şu anda en ucuz modeli Volkswagen Polo oluyor. Bu araç alt segment otomobili olarak üretilip satışa sürülürken Türkiye satış fiyatlarında vergisel etkilerden dolayı biraz yüksek olabiliyor. Volkswagen Polo fiyat listesi incelendiğinde en ucuzunun 1.109.000 TL’den başladığı görülüyor. Fiyatlar donanım seçeneklerine göre 1.530.000 TL’ye kadar yükselebiliyor.

Volkswagen Polo Review 2023 Top Gear, 53% OFF

Volkswagen Polo için şu fiyat listesi açıklandı:

Volkswagen Yeni Polo 1.0 80 PS Impression Manuel: 1.109.000 TL
Volkswagen Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS Life Manuel: 1.230.000 TL
Volkswagen Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS Life DSG: 1.326.000 TL
Volkswagen Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS Style DSG: 1.530.000 TL

Öte yandan Volkswagen Polo’nun tüm modelleri için ÖTV muafiyeti ile satın alma imkanı bulunuyor. Bu hakka sahip olanlar bu aracı ÖTV ödemeden de satın alabilirler.

Tüm araba modellerinin güncel fiyat listelerinden anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç