Volkswagen Passat Modelinin Güncel Fiyat Listesi Açıklandı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Volkswagen Passat Modelinin Güncel Fiyat Listesi Açıklandı!

Türkiye'de en fazla satılan modellerden biri olan Volkswagen Passat'ın güncel fiyat listesi belli oldu! İşte haberin detayları...

Fiyat Listesi 21 Mart 2024 0
Volkswagen Passat Modelinin Güncel Fiyat Listesi Açıklandı!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında fiyat araştırmalarına devam ediliyor. Yeni bir araç satın almak isteyenler fiyatları inceledikten sonra kararlarını veriyorlar. Otomobil firmaları ise sürekli olarak artan maliyetleri araçların fiyatlarına yansıtıyorlar. Firmalar her ay en az bir defa araç fiyatlarına zam yapıyorlar. Bu ay ise bazı firmalar ayın ikinci zammını fiyat listelerine uyguladılar. Araç fiyatları en çok araştırılan modellerden birisi de Volkswagen Passat oldu. Volkswagen Passat fiyatları ne kadar?

ÖZEL MÜŞTERİSİ VAR!

Volkswagen Passat model araç için otomobil piyasasında özel bir yeri olduğu biliniyor. Bu araç için özel bir müşteri kitlesi bulunuyor. Fiyatları niteliklerinden dolayı yüksek olan Volkswagen Passat ekonomik gücü olanların en çok tercih ettikleri modellerden birisi olarak dikkat çekiyor. Bu araç için de hem sıfır hem de ikinci el otomobil piyasası oldukça canlı olarak biliniyor.

TAŞIT KREDİSİ YOK!

Volkswagen Passat satın almak isteyenleri üzecek bir gelişme bulunuyor. Bu aracın fiyatları 2 Milyon TL’nin üzerinde olduğu için bankalar taşıt kredisi veremiyorlar. BDDK talimatı gereği Türkiye’de bankalar 2 Milyon TL’nin üzerinde değeri olan otomobiller için taşıt kredisi kullandıramıyorlar. Bundan dolayı Volkswagen Passat satın alacak olanların taşıt kredisi hesabı yapmamaları gerekiyor.

FİYAT LİSTESİ AÇIKLANDI!

Volkswagen Passat için firma tarafından şu fiyat listesi açıklandı:

Volkswagen Yeni Passat 1.5 eTSI 150 PS Business DSG: 2.433.000
Volkswagen Yeni Passat 1.5 eTSI 150 PS Elegance DSG: 2.713.000
Volkswagen Yeni Passat 1.5 eTSI 150 PS R-Line DSG: 2.787.000
Volkswagen Yeni Passat 2.0 TDI SCR 193 PS Elegance 4M DSG: 4.215.000
Volkswagen Yeni Passat 2.0 TSI 265 PS R-Line 4M DSG: 4.240.000
Volkswagen Yeni Passat 2.0 TDI SCR 193 PS R-Line 4M DSG: 4.318.000

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç