Vakıfbank'tan 950.000 TL Konut Kredisi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank'tan 950.000 TL Konut Kredisi Fırsatı!

Kredi kullanarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara Vakıfbank'tan 950.000 TL konut kredisi fırsatı geldi! İşte maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 6 Nisan 2024 0
Vakıfbank'tan 950.000 TL Konut Kredisi Fırsatı!

Ev sahibi olmanın yolu iyiden iyiye artık konut kredisi çekmekten geçmeye başladı. Artan konut fiyatlarından dolayı insanlar bir anda bir evi satın alacak parayı bir araya toplayamıyorlar. Bu durumda ise bankalardan konut kredisi çekilmesi gerekiyor. Bu da artan kredi maliyetleri ile son aylarda oldukça zorlaştı. Yine de kamu bankaları üzerinden evin fiyatının az bir kısmını konut kredisi olarak çekmek isteyenlerin sayısının bir hayli fazla olduğu bildirildi.

KAMU BANKALARI İLK SIRADA

Konut kredisi çekilmek isteniyorsa Türkiye'de vatandaşların çok önemli bir kısmının aklına direkt olarak kamu bankaları geliyor. Bu da kamu bankalarının düşük faizle konut kredisi vererek çok sayıda kişiyi ev sahibi yapmasından kaynaklanıyor. Bu durum şu anda devam etmiyor olsa da insanlar ilk olarak kamu bankalarının konut kredisi kampanyalarını araştırıyorlar. Vakıfbank konut kredisi kampanyası da çokça araştırılan bir kampanya oluyor.

Vakıfbank'tan kredi ve kredi kartı kampanyası! Bu fırsat sadece kamu  çalışanlarına

VAKIFBANK YÜZDE KAÇ FAİZ İLE KONUT KREDİSİ VERİYOR?

Konut kredisini Vakıfbank'tan çekecek olanların karşılaşacakları maliyet açıklandı. Bankanın yaptığı en son konut kredisi kampanyası güncellemesine göre müşteriler aylık yüzde 3,79 oranında faiz ile konut kredisi çekebilecekler. Bu faiz oranı beli şu anda piyasanın en düşük oranlı konut kredisi faizi değil ama bankalar arasındaki ortalamanın altında bir faiz oranı olduğu söylenebilir. Bundan dolayı Vakıfbank konut kredisi maliyetinde kısmi avantajlar bulunuyor.

Gayrimenkul (Taşınmaz) Satış Vaadi Sözleşmesi

10 YIL VADE AŞILAMIYOR

BDDK, Türkiye'de bankaların hangi kredilerde en fazla kaç ay vade uygulayabileceklerine karar veriyor. Bu karar çerçevesinde konut kredisi için geçtiğimiz yıllarda bir değişiklik yapıldı. Normalde 180 aya kadar vade ile konut kredisi verilebiliyordu. Ancak bunu çok uzun bulan BDDK değişikliğe giderek 120 aya kadar vade kuralını getirdi. Bankalar 120 aydan daha fazla süreli konut kredisi veremiyorlar.

950.000 TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

konut-kredisi.jpg

Vakıfbank'tan konut kredisi çekilmesi durumunda kredi maliyeti aylık yüzde 3,79 oranında faiz ile hesaplanıyor. 120 ay vadeli 950.000 TL konut kredisi için müşteriler bankaya her ay 36.424 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti 4,3 Milyon TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç