Vakıfbank'tan 80.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank'tan 80.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Kredi kullanmak isteyen vatandaşlara Vakıfbank'tan yeni kampanya geldi! İşte 80.000 TL kredinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 3 Nisan 2024 0
Vakıfbank'tan 80.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Vakıfbank'tan 80.000 TL ihtiyaç kredisi fırsatı.

Nakit sıkışıklığı içerisinde kalanlar için bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarının çok büyük bir önemi bulunuyor. Bu imkanları değerlendirenler yaşadıkları finansman krizine hemen çözüm bulabiliyorlar. Bu şekilde ihtiyaç kredisi çeken kişiler ekonomik olarak biraz olsun rahat nefes alabiliyorlar. Bundan dolayı ihtiyaç kredisi kampanyaları oldukça yoğun bir şekilde araştırılıyor.

TALEP ÇOK BÜYÜK!

Ekonomi alanında yaşanan olumsuzluklar insanların ceplerine direkt olumsuzluk olarak yansıyor. Bu çerçevede gelirleri ile giderleri örtüşmeyen kişiler bütçelerindeki açıkları borçla kapatıyorlar. Bu borçlar da aydan aya birikerek bir kar topu misali hareket ediyor. Kar topunun çığa dönüşmemesi için ise borcun sıfırlanması gerekiyor. Bu da ihtiyaç kredileri ile mümkün olabiliyor. Bu etki ile ihtiyaç kredisi araştırmaları da başvuruları da arttı.

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Vakıfbank müşterilerine sağlanan ihtiyaç kredisi imkanı ile bazı avantajlar sunulabiliyor. Bu avantajların bir kısmını çoğu bankada bulmak imkansız oluyor. Ancak şu anda Vakıfbank'ın maliyet avantajı ile ihtiyaç kredisi vermediğinin bilinmesi gerekiyor. Vakıfbank'ın sağladığı imkan ödeme esnekliği aşamasında oluyor.

Vakıfbank müşterileri ihtiyaç kredisi çekmek istediklerinde aylık yüzde 5,44 oranında faiz ile karşılaşıyorlar. Bu faiz oranından daha düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi veren bazı özel bankalar bulunuyor. Ancak Vakıfbank ile çalışmak isteyenler bu faiz oranı ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Piyasa ortalamasına yakın bir oran ile ihtiyaç kredisi çekmek Vakıfbank'ta mümkün olabiliyor.

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda esnek ödeme imkanlarına sahip olunabiliyor. Bu çerçevede müşteriler aylık eşit taksitli, 2 ayda bir eşit taksit, 3 ayda bir eşit taksitli şeklinde ödeme planlarını tercih edebiliyorlar. Yine müşteri tercihine bağlı olarak 3 ay kredi erteleme imkanı sunuluyor. Bu imkanı kullanmak isteyen müşteri ihtiyaç kredisini çekiyor ve ilk 3 ay boyunca taksit ödemesi yapmıyor. 3 ay ödemesiz geçen dönemin ardından taksit ödemeleri başlıyor ve devam ediyor.

80.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

vakifbank-ihtiyac-kredisi.jpg

Vakıfbank'tan 24 ay vadeli 80.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşteriler aylık 7.019 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 168 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç