Vakıfbank'tan 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank'tan 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!

Vakıfbank, kredi çekmek isteyen vatandaşlara yeni kredi kampanyasını duyurdu! İşte 50.000 TL kredinin maliyet hesaplaması ve detaylar...

Kredi 10 Nisan 2024 0
Vakıfbank'tan 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!

İhtiyaç kredileri son dönemlerde yüksek talep almaya başladılar. Nakit sıkışıklığı içerisine düşenlerin yolları bankalar ile kesişiyor. Bankalardan ihtiyaç kredisi çekerek finansman sorunlarına çözüm bulmak isteyenler bu geçici formül ile ellerini rahatlatmak istiyorlar. Bunun için de bankaların ihtiyaç kredisi maliyetlerini sürekli olarak takip ediyorlar. Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisinde yapmış olduğu son maliyet güncellenmesinin ardından yeni maliyet hesaplaması ortaya çıktı.

Sahte para nasıl anlaşılır? - Pratik Bilgiler

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASININ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Vakıfbank bir kamu bankası olarak uzun yıllar boyunca vatandaşların finansman ihtiyaçlarına yapıcı çözümler üreterek hizmet verdi. Ancak son dönemlerde yaşanan ekonomik gelişmeler neticesinde kamu bankalarının kredi imkanlarına direkt olarak ekonomi yönetimi tarafından müdahale edildi. Piyasadaki para arzını azaltmayı hedefleyen ekonomi yönetimi kamu bankalarında ihtiyaç kredisi musluklarını kısarak oluşması muhtemel talep enflasyonunun önüne geçmeye çalışıyor. Bu da kredi maliyetlerinde değişiklik kararı ile mümkün olabiliyor.

Vakıfbank müşterileri şu anda güncel olarak aylık yüzde 5,44 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu maliyeti göze alacak olanlar Vakıfbank'a başvuru yaptıklarında ihtiyaç kredilerini çekebiliyorlar. Bu kredi çekilirken Vakıfbank müşterilere özel olarak bazı avantajlar da sağlıyor.

VakıfBank, 3 ay için 3 milyar TL net kar açıkladı

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası çerçevesinde müşterilere esnek ödeme imkanları veriliyor. Buna göre müşteriler eğer talep ederlerse 3 ay taksit erteleme imkanından yararlanabiliyorlar. Bu yöntem ile müşteriler ihtiyaç kredisini çekiyorlar ve ilk 3 ay herhangi bir ödeme yapmıyorlar. Müşteriler eğer bunu talep etmezler ise o zaman standart şekilde ödeme planı çıkarılarak kredi geri ödemeleri gerçekleştiriliyor.

Vakıfbank müşterileri ihtiyaç kredilerini 36 aya kadar vade ile kullanabiliyorlar. Bu kuralı esasında Vakıfbank belirlemiyor. BDDK ihtiyaç kredilerinde en fazla 36 aya kadar vade yapılabileceği talimatını verdiği için tüm bankalar da buna uyuyorlar. 50.000 TL üstünde ihtiyaç kredilerinde ise 100.000 TL'ye kadar limitlerde 24 ay, 100.000 TL üstü limitlerde ise 12 ay vade yapılabiliyor.

50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

vakifbank-001.jpg

Vakıfbank'tan 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi çekenler bankaya aylık 3.866 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kullanılan kredinin toplam maliyeti ise 139 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç