Vakıfbank'tan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi! Faizler Fırladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank'tan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi! Faizler Fırladı!

Merkez Bankası'nın faizleri yükseltmesinin ardından, kredi faizleri de adeta fırladı! İşte Vakıfbank'ın 100.000 TL ihtiyaç kredisinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 30 Mart 2024 1
Vakıfbank'tan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi! Faizler Fırladı!

Türkiye'de bankaların kredi verebilirliği son dönemlerde azalmaya başladı. Merkez Bankası'nın attığı ilave sıkılaştırma adımları ile piyasaya likidite akışına dair önlemler alındı. Bu çerçevede kredi büyümesi yapmalarına izin verilmeyen bankaların dengeli bir politika ortaya koymaları isteniyor. Vakıfbank da tüm bankalarda olduğu gibi bu dengeyi, kredi faizlerini değiştirerek kurmayı amaçlıyor. Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasında son değişiklikler neler?

Para ne işe yarar? | Independent Türkçe

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekecek olanlar için uygulanan bazı kurallar açıklandı. Bu kurallar çerçevesinde nakit destekler müşterilere veriliyor. İhtiyaç kredisi koşullarının yeniden oluşturulduğu kampanya ile müşteriler finansman ihtiyaçlarını karşılayabilme imkanı buluyorlar.

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası ile sağladığı en önemli imkanlardan birisi de 3 ay taksit erteleme hakkı oluyor. Bu hakkı kullanıp kullanmamak tamamen müşteri inisiyatifine bırakılıyor. Müşteri talep ederse ilk 3 ay boyunca kredi taksit ödemesi yapılmıyor. Ödemesiz geçen 3 ayın ardından kredi taksit ödemeleri başlıyor. Böylece bir anda kredi geri ödemeleri başlamadığı için müşteriler bütçelerini hazırlayabilme imkanı buluyorlar.

Vakıfbank'tan Adınıza Yatmayı Bekleyen Ödemeniz Var! Tek Başvuruyla  Hesabınıza 50.000 TL Geçecek

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi faizi de açıklandı. Banka kredi faizinde yeni bir değişiklik yaparak artık aylık yüzde 5,44 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi vermeye başladı. Piyasa ortalamasına göre makul görülebilecek bu faiz oranı ciddi bir maliyeti de ifade ediyor. Ortaya çıkan maliyet külfetini karşılamayı göze alanlar Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar.

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere uygulanan azami vade süreleri de belirlendi. Buna göre müşteriler 50.000 TL limitle sınırlı kalmak şartıyla 36 aya kadar vade ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredileri için ise en fazla 24 aya kadar vade yapılıyor. 100.000 TL üzeri ihtiyaç kredilerinin azami vade süresi ise 12 aya kadar olabiliyor.

100.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

vakifbank-ihtiyac-kredisi.jpg

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere aylık yüzde 5,44 oranında faiz ile kredi imkanı sağlanıyor. 24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi çekenler bankaya aylık 8.774 TL aylık taksit ödemesi yapıyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 210 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Ay Önce
ertwlese ne olur oy gecen 3 ayin toplamini aliyor taksit baslayinca