Vakıfbank Konut Kredisi Faizleri Değişti! İşte 2 Milyon TL Kredinin Maliyet Hesaplaması!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank Konut Kredisi Faizleri Değişti! İşte 2 Milyon TL Kredinin Maliyet Hesaplaması!

Kredi kullanarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar en uygun krediyi araştırmaya devam ediyor! İşte 2 milyon TL konut kredisinin maliyet hesaplaması ve detaylar...

Kredi 12 Nisan 2024 0
Vakıfbank Konut Kredisi Faizleri Değişti! İşte 2 Milyon TL Kredinin Maliyet Hesaplaması!

Konut kredisi çekerek ev satın almak bir dönem Türkiye'de konut satın almanın en mantıklı yoluydu. Ancak Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmeler bu alana da büyük bir darbe indirdi. Hem konut fiyatları yükseldi hem de kredi maliyetleri arttı. Bu durumda insanlar konut edinme hususunda büyük bir güçlükle karşılaşmaya başladılar. Şu anda konut kredisi çekerek ev sahibi olmak herkesin katlanabileceği bir durum olmaktan çıktı. Yine de konut kredisi maliyetlerine dair büyük bir ilgi bulunuyor.

Konut satışları yüzde 38,8, yabancılara konut satışı yüzde 58,1 arttı |  Independent Türkçe

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI

Kamu bankası olarak faaliyet gösteren Vakıfbank konut kredisi ile müşterilerin konut sahibi olmalarına piyasa koşullarına göre yardımcı oluyor. Bu yardımdan faydalanmak isteyenler ev satın almak için ihtiyaç duydukları paraya bu yolla erişebiliyorlar. Ancak bunun bir maliyeti bulunuyor. Bu maliyeti karşılayacak ekonomik imkanı olanlar konut kredisi çekerek ev sahibi oluyorlar. Bu şekilde hem ihtiyaç için hem de yatırım için konut satın alınabiliyor.

Vakıfbank'ın konut kredisi aylık faizi yüzde 3,79 olarak açıklandı. Müşteriler konut kredisi çekmek istediklerinde bu faiz oranı ile kredi maliyetlerini hesaplatıyorlar. Bu şekilde uzun vadeli konut kredisi kullanılması durumunda ödenecek olan faiz tutarı oldukça yüksek oluyor. Ancak ne faizlerin düşmesi ne de konut fiyatlarının azalması orta vadede bile gerçekleşebilecek bir beklenti olmanın çok ötesinde bulunuyor. Bundan dolayı çoğu kişi imkanı varsa bu maliyetleri göze alabiliyorlar.

Vakıfbank'tan emeklilere 6800 TL ek ödeme ve hızlı kredi fırsatı

Konut kredisi çekmek için Vakıfbank'a başvuran müşteriler bu krediyi en fazla 10 yıllık vadede çekebiliyorlar. 120 ay taksite bölünen konut kredisi bu şekilde hazırlanan ödeme planlarına uygun olarak geri ödeniyor. Müşterilere esnek ödeme imkanları da sunan banka kişiye özel ödemelerle müşterilere özel bir avantaj da sağlıyor.

2 MİLYON TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

Konut kredisi çekecek olanların Vakıfbank'ta karşılaşacakları maliyetler belli oldu. 120 ay vadeli 2 Milyon TL konut kredisi kullanılması durumunda müşteriler bankaya 10 yıllık vade süresince her ay 76.683 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredi taksitlerinin toplamı 10 yıllık vade süresinin sonunda 9,2 Milyon TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç