Uşak Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Uşak Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Uşak Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuçlara nasıl ulaşırım?

Uşak Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Uşak Üniversitesi personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Uşak Üniversitesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında sözleşmeli personel alımı başvurularında son saatlere girildiğine yer verildi. 19 Nisan 2024 tarihinde başvurular sona erecek.

Başvuruların sona ermesinden sonra sonuç açıklama sürecine girilecek. Uşak Üniversitesi'nden gelen açıklamada sonuçların açıklanmasına ilişkin şu ifadelere yer verildi:

"1- Üniversitemiz tarafından süresi içinde yapılan başvurular, belgelerin eksik olup olmadığı ve adayların belirlenen şartları taşıyıp taşımadıkları bakımından incelenecek olup, ilanda belirtilen başvuru şartlarını taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir,

2- KPSS’ den yüksek puan almak, ilanda yer alan sözleşmeli pozisyona yerleştirmede tek başına hak kazandırmaz. Pozisyon için belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmayan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır. Eksik evrak, yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki tutarsızlıklar yüzünden değerlendirmeye alınmayan adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecektir.

3- Her ünvan için asıl aday sayısının 10 (on) katı kadar yedek aday belirlenecektir.

4- Belirlenen asıl ve yedek adaylara ait isim listesi ile ilana ait tüm duyurular Uşak Üniversitesi resmi internet sayfalarında (www.usak.edu.tr/- www.personel.usak.edu.tr/) yayımlanacak olup ilanla ilgili tüm duyurular tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır"

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Uşak Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçlarının Mayıs ayının ilk günlerinde açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç