Ücretli öğretmenlik için flaş iddia: Kaldırılıyor mu?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ücretli öğretmenlik için flaş iddia: Kaldırılıyor mu?

Ücretli öğretmenlik kaldırılacak mı? Ücretli öğretmenlere kadro gelecek mi? İşte ücretli öğretmenlerle ilgili gelen son dakika bilgisi.

Ücretli öğretmenlik için flaş iddia: Kaldırılıyor mu?

Flaş iddia: Ücretli öğretmenlik kalkıyor mu?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den geldiği belirtilen açıklama sosyal medya üzerinde gündem oldu. Söz konusu aylaşımda ücretli öğretmenlik uygulamasının sona ereceği iddia edildi.

Geçen gün Erzurum'un Oltu İlçesi'ne bir ziyarette bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ücretli öğretmenlerin durumu ile ilgili bilgi verdi. Söz konusu bilgide Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Erzurum Oltu ziyaretinde "Ücretli Öğretmenliği kaldırıp, tüm normları kapatmak" dediği bildirildi.

İlk gelen bilgiler bu yönde. Henüz ücretliö ğretmenlik kaldırılması sonrası ne olacağı bilinmiyor.

Türkiye genelinde toplamda 66 bin 760 ücretli öğretmen var.

Ücretli öğretmenliğin kaldırılması sonrası bu kişilerin kadroya mı alınacağı, yoksa bu sayının yerine atama mı yapılacağı henüz netlik kazanmadı. Sizce ücretli öğretmenlik kalkmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Bu konuda henüz bir karar yok. Önümüzdeki günlerde açıklama bekleniyor. Açıklamadan haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın ve aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 52 Gün Önce
Eğitim fakültesi ve formasyonu olan ücretli öğretmenlerin geçmişe dönük hakları verilmelidir. Yada belirli şartlar altında onlarada Kadro verilmelidir. 2018 de kadro verilmişti