Üç Bankanın 100.000 TL İhtiyaç Kredisinin Maliyet Tablosu Belli Oldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Üç Bankanın 100.000 TL İhtiyaç Kredisinin Maliyet Tablosu Belli Oldu!

Kredi ihtiyacı olan vatandaşlar en uygun krediyi aramaya devam ediyor! İşte üç bankanın 100.000 TL'lik ihtiyaç kredileri ve detaylar...

Kredi 9 Nisan 2024 0
Üç Bankanın 100.000 TL İhtiyaç Kredisinin Maliyet Tablosu Belli Oldu!

Türkiye'de nakit sorununun aşılabilmesi çok sayıda vatandaşın ortak problemi haline geldi. Bu nakit sorununun aşılabilmesi için nakit erişiminin sağlanabilmesi gerekiyor. Nakit erişimi sağlanamadıkça sorun aşılamayacağı için sıcak paraya ulaşmanın yolu bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek oluyor. İhtiyaç kredisi için bankaların ortaya koyduğu ve talep ettiği maliyetler ise bu krediyi kullanmak isteyenler için belirleyici bir faktör oluyor.

İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYALARINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

İhtiyaç kredisi çekerken insanların ilk yaklaşımları maliyet odaklı oluyor. Maliyet konusunda avantaj sağlayan bankalarla çalışmak herkesin en büyük hedefi oluyor. Ancak bu durum biraz detaylandırıldığında farklı özelliklerin devreye girdiği görülüyor. Esnek ödeme imkanları bunlardan birisi oluyor.

Para ne işe yarar? | Independent Türkçe

İhtiyaç kredisi çekmek kadar o kredinin kolay bir şekilde geri ödemesinin yapılması da önemli oluyor. Bundan dolayı esnek ödeme imkanlarına da müşteriler büyük önem veriyorlar. Örneğim Vakıfbank 3 ay taksit ertelemeli ihtiyaç kredisi kullandırırken diğer bankalarda bu imkanı bulmak çok güç oluyor.

İhtiyaç kredilerinde kredi onay sürecinin kolaylığı veya zorluğu da müşterinin kredi başvurusu taleplerinde önemli bir faktör oluyor. Kolay kredi veren bankalarla çalışmak çok daha fazla tercih ediliyor. Buna karşın müşterileri zorlayan, belgeler arasında kaybolmalarına neden olan bankalardan artık müşteriler koşar adım kaçmaya başladılar.

VAKIFBANK 100.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT MALİYET HESAPLAMASI

vakifbank.jpg

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler aylık yüzde 5,44 oranında faiz ile karşılaşıyorlar. 24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi çekenler bu bankaya her ay 8.774 TL kredi taksiti ödüyorlar. Kullanılan bu kredinin toplam maliyeti ise 210 Bin TL'yi buluyor.

İŞ BANKASI 100.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT MALİYET HESAPLAMASI

is-bankasi.jpg

İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi aylık faizi yüzde 4,80 olarak açıklandı. 24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi halinde aylık taksit 8.145 TL oluyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 195 Bin TL olarak hesaplanıyor.

ING BANK 100.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT MALİYET HESAPLAMASI

ing.jpg

ING Bank müşterileri aylık yüzde 4,46 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. 24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi için aylık 7.820 TL tutarında taksit ödemesi yapılıyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 187 Bin TL olarak açıklandı.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç