TTK 44 işçi alımı başvurusu yarın başlıyor: Kadrolar ve başvuru bilgisi 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TTK 44 işçi alımı başvurusu yarın başlıyor: Kadrolar ve başvuru bilgisi 2024

TTK 44 işçi alımı başvurusu yarın başlıyor. Kadrolar ve başvuru bilgisi yazımızda.

İşçi Alımı 15 Nisan 2024 0
TTK 44 işçi alımı başvurusu yarın başlıyor: Kadrolar ve başvuru bilgisi 2024

TTK 44 işçi alımı başvurusu yarın başlıyor.

Kamu ilan sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda Türkiye Taş Kömürü Kurumuna (TTK) kuvvetli akım tesisatçısı, kaynakçı, mekanizasyon pres işçisi, maden ocağına numuneci, motor imalat bakım ve onarım işçisi, mekaniker ve vinç operatörü kadrolarında istihdam edilmek üzere KPSS'siz kura ile 44 işçi alımı yapılacağına yer verildi. Yayımlanan ilana başvurular 16 Nisan tarihinde başlayacak. Peki başvuru şartları nedir? Başvuru nasıl yapılacak? İşte detaylar.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan koşullar şu şekilde açıklandı:

- T.C. Vatandaşı Olmak

- Başvuru tarihinin son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış, başvuru tarihinin ilk günü itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak

- Zonguldak ilinde ikamet ediyor olmak 

- Tabloda belirtilen öğrenim şartlarına haiz olması gerekmektedir

BAŞVURU

İlan başvurusu 16 ile 22 Nisan 2024 tarihleri arasında alınacak. Başvuru ile ilgili yapılan açıklamada, 2023 yılı Genel Yatırım ve Finansman Programı çerçevesinde, Kurumumuzun yerüstü işyerlerinde 4857 sayılı İş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere aşağıda belirtilen meslek ve eğitim durumlarına ve ""Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"" hükümlerine göre, Zonguldak İş Kurumu aracılığı ile toplam 44 nitelikli eleman alımı yapılacaktır. Talebimize istinaden Zonguldak İş Kurumunca 16.04.2024 - 22.04.2024 tarihinleri arasında 5 günlük ilana çıkılacak olup, ilan bitimi sonucunda başvuran adaylar arasından işe alınacak işçileri tespit etmek amacıyla elektronik kura çekimi yapılacaktır" denildi.

Başvuru kılavuzu için TIKLAYIN

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç