Trabzonspor Beşiktaş'ın Eski Forvetini Kadrosuna Katıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Trabzonspor Beşiktaş'ın Eski Forvetini Kadrosuna Katıyor!

Yeni sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Trabzonspor, Beşiktaş'ın eski forveti Wout Weghorst ile görüşmelere başladı! İşte haberin detayları...

Spor 31 Mart 2024 0
Trabzonspor Beşiktaş'ın Eski Forvetini Kadrosuna Katıyor!

Sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte yeni sezonun transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı. Fırtına, 33 milyon euroluk yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Sezon sonunda Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu'nun sözleşmesinin sona erecek olması nedeniyle hücum hattına takviye yapma kararı alan Trabzonspor, ezeli rakibi Beşiktaş'ın esi yıldızına kancayı taktı. Fırtına, siyah-beyazlı ezeli rakibine transfer çalımını atmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Süper Lig'de üçüncülüğü, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor, sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezonda hayata geçecek yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı planlayan bordo-mavili ekip, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı.

Onuachu'nun kiralık sözleşmesinin sezon sonunda sona erecek olması nedeniyle golcü arayışlarına başlayan Trabzonspor, Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için hamle yapma kararı aldı.

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, bonservisi Burnley'de olan ve bu sezonu Hoffenheim'da kiralık olarak geçiren Hollandalı golcü Wout Weghorst için hamle yapmaya hazırlanıyor.

Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan 31 yaşındaki Hollandalı golcü için bugüne dek toplamda 33,96 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Bu sezon Alman ekibinin forması altında 24 karşılaşmada görev alan Hollandalı golcü, bu karşılaşmalarda 5 gol 2 asiste imza attı. 31 yaşındaki yıldız golcü, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 482 karşılaşmada görev alırken 182 gol 58 asiste imza attı.

Geçen sezonun ilk yarısında kiralık olarak Beşiktaş formasını terleten Hollandalı golcü, siyah-beyazlı forma altında 18 karşılaşmada görev alırken takımına 9 gol 4 asistlik katkı sunmuştu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç