Toyota RAV4 Modelinin Fiyat Listesi Açıklandı! Nisan 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Toyota RAV4 Modelinin Fiyat Listesi Açıklandı! Nisan 2024

Toyota'nın en şık ve sağlam modellerinden biri olan RAV4 modelinin Nisan ayı güncel fiyat listesi açıklandı! İşte haberin detayları...

Fiyat Listesi 12 Nisan 2024 0
Toyota RAV4 Modelinin Fiyat Listesi Açıklandı! Nisan 2024

Sıfır kilometre otomobiller için firmalar fiyat hesaplamalarını yeniden yapmaya devam ediyorlar. Artan maliyetlerden dolayı araçlar için yeni fiyatlar belirleniyor. Otomobil firmaları da bu yeni fiyatlardan satışlara başlıyorlar. Sıfır kilometre araçların yeni fiyat listeleri en çok araştırılan konular arasında yer alırken Toyota RAV4 için yeni fiyatlar belirlendi.

Toyota RAV4 Hybrid - Hybrid SUV Modeli | Toyota

EN ÇOK SATILAN OTOMOBİL!

En çok satılan otomobiller listesinde Türkiye ile dünya arasında çok keskin bir ayrım bulunuyor. Dünyada en çok satılan modeller Türkiye’de en çok satanlar arasında olmayabiliyor. Bunun farklı nedenleri bulunurken 2023 verileri kısa bir süre önce açıklanmıştı. Dünya genelinde 2023 yılında en çok satılan otomobil modeli Toyota RAV4 olmuştu. Bu araç Türkiye’de çok satsa da en çok satan model olamamıştı. Bu modelin dünya genelinde başları sağlamasının nedenlerinden birisi de Toyota’nın hemen hemen tüm ülkelerde satış yapıyor olması ama diğer firmaların böyle bir politika uygulamaması oluyor.

ÜSTÜN NİTELİKLİ SUV!

Lüks araç sınıfı dışarıda bırakıldığında Toyota RAV4 ortalamanın üzerinde bir otomobil olarak dikkat çekiyor. SUV tarzında bir model olan Toyota RAV4 hybrid motoru ile de dikkat çekiyor. Hem elektrikli hem de benzinli bir otomobil olan Toyota RAV4 için kullanıcı deneyimi oldukça pozitif olarak değerlendiriliyor.

Toyota RAV4'e Black Edition adlı siyah görünüm paketi geldi

FİYAT LİSTESİ AÇIKLANDI!

Toyota RAV4 için fiyat listesi şu şekilde açıklandı:

Toyota RAV4 Hybrid 4x4 Flame e-CVT Benzin Otomatik: 2.927.000 TL
Toyota RAV4 Hybrid 4x4 Passion e-CVT Benzin Otomatik: 3.220.000 TL
Toyota RAV4 Hybrid 4x4 Passion X-Pack e-CVT Benzin Otomatik: 3.374.000 TL
Toyota RAV4 Hybrid 4x4 Passion X-Sport e-CVT Benzin Otomatik: 3.382.000 TL

Tüm araba modellerinin güncel fiyatlarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç