Toki Malatya'da arsa satışı yapacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Toki Malatya'da arsa satışı yapacak

Son dakika haberi: Toki Emlak Müzayede tarafından yapılan açıklamada Malatya'da 276 arsa satışı yapılacağı bildirildi.

TOKİ Başvuru 13 Şubat 2024 0
Toki Malatya'da arsa satışı yapacak

TOKİ Malatya'da 276 arsa satacak.

Ev yapmak isteyenlere iyi haber geldi. Gelen son dakika açıklamasında TOKİ Emlak Müzayede, Malatya'da bulunan 276 arsayı açık artırma usulü ile satışa çıkaracak. Söz konusu arsalara baktığımızda başvuruların başladığı görülürken arsaların açık artırma ile 26 Şubat 2024 tarihi saat 10.30'da satılacağı görülüyor.

Müzayedeye hem internet üzerindne hem de Emlak Müzayededen başvuru yapabileceksiniz. Başvuru ile ilgili Emlak Müzayede resmi sayfasından yapılan açıklamada, "Açık Artırma toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler katılım teminatı olarak toplantı öncesinde EMLAK YÖNETİM Hizmetleri veTicaret A.Ş.'in Halk Bankası Halkalı Şubesi IBAN(TR24 0001 2009 8780 0010 2609 89) no.lu TL hesabına talip oldukları her taşınmaz için; Katılım teminatları belirtilen hesaplara EFT veya HAVALE yöntemi ile ödenecektir" denildi.

En ucuzu 595 bin lira civarından satılan arsalar, yüzde 25 peşinat ve kalan paranın 24 ay vade ile geri ödenmesi şeklinde yapılacak.

Duyuru metni şu şekilde:

Başvuruya ilişkin bilgiler ve arsaların listesi için "https://www.emlakmuzayede.com.tr/" adresine gidebilirsiniz. Kadın erkek konut grubumuza katılmak, diğer adaylarla tanışmak için > TIKLA KATIL

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç