Toki Denizli'de ucuza konut müjdesi geldi: Başvuru ne zaman?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Toki Denizli'de ucuza konut müjdesi geldi: Başvuru ne zaman?

TOKİ'den bir son dakika haberi geldi. Gelen haberde konut müjdesine yer verildi. Denizli'de 836 konut satışı yapılacağına yer verildi.

TOKİ Başvuru 9 Şubat 2024 0
Toki Denizli'de ucuza konut müjdesi geldi: Başvuru ne zaman?

Son dakika haberi: TOKİ Denizli'de 836 konut satışı yapacak.

TOKİ'den son dakika haberi geldi. Gelen haberde Denizli'de 836 konut satışı yapılacağına yer verildi. Yayınlanan duyurularda dar gelirlilere, hiç evi olmayanlara, ilk defa ev alacak kişilere konut satışı yapılacağı bildirildi. Knutların fiyatlarının 1 milyondan başlayacağı görülürken yüzde 25 peşinattan sonra aylık 6-7 bin TL'den başlayan taksitlerle vatandaşların kiradan daha az taksit ödeyerek ev sahibi olabileceğine yer verildi. Peki Toki Denizli başvuru şartları nedir? TOKİ konut başvurusu ne zaman başlayacak?

Konutlar hiç evi olmayan vatandaşlar için yapılacak ve başvurular bu şekilde alınacak. Denizli konut duyurusu şu şekilde:

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Kocadere Mahallesi 1. Etap 326 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Kocadere Mahallesi 2. Etap 510 Adet Konut , 1 Adet 32 Derslikli İlkokul ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi

KİMLER KONUT BAŞVURUSU YAPABİLECEK?

TOKİ'ye başvuru yapacaklarda aranan şartlar şu şekilde:

-T.C. vatandaşı olması,

-Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması,

-Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.

-Başvuru sahibinin kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç) (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç )

-Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir. Birden fazla başvuru yapılması halinde başvurular geçersiz sayılacaktır.

BAŞVURU NE ZAMAN?

Konut başvurularının Yılın ikinci yarısında başlaması bekleniyor. Başvurular başladığında bildirimle haberdar olmak için Finans7.com mobil UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Kaynak: Finans7

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç