TOGG T8X tanıtım tarihi belli oldu: Fiyatı daha ucuz olacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOGG T8X tanıtım tarihi belli oldu: Fiyatı daha ucuz olacak

TOGG'un uygun fiyatlı B-SUV segmentindeki aracının tanıtılacağı tarih belli oldu. İşte TOGG T8X hakkında son bilgiler.

Fiyat Listesi 18 Nisan 2024 1
TOGG T8X tanıtım tarihi belli oldu: Fiyatı daha ucuz olacak

TOGG T8X geliyor: Fiyatı daha ucuz olacak.

Yerli otomobilimiz TOGG, geçen sene yollara çıktı ve artık hemen hemen tüm illerde vatandaşlar TOGG gördü. Şık görünümü ve konforu ile taşıt piyasasında kısa sürede adından söz ettiren TOGG için son dakika habeir geldi.

Gelen bilgilere göre TOGG, T10X için 20 bin satış sözünü tuttu. Bunun ardından Ocak 2024 tarihi itibarıyla kurasız şekilde satışlar başladı. Aynı ay TOGG'un çok konuşulan sedan modeli T10F tanıtıldı.

Araç, şık görüntüsü ile dikkatleri üzerine çekerken şimdiye kadar çıkan araçları almaya parası olmayan vatandaşlar, daha uygun fiyatlı aracın ne zaman çıkacağını merak ediyor.

Gelen son dakika bilgilerine göre şirket, B-SUV segmentindeki aracı T8X'i gelitirmeye başladı. Bu model ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Bugün Bursa’nın Gemlik ilçesinde bulunan Togg Teknoloji Kampüsü’nde bir test sürüşü programı düzenlendi. Düzenlenen programa Togg CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş katıldı ve Karakaş, burada basın mensupları ile bira raya gelerek merak edilen soruları cevapladı.

Karakaş yaptığı açıklamada uzun süredir beklenen uygun fiyatlı B-SUV segmenti T8F modeline ilişkin son durumu paylaştı. Karakaş yaptığı açıklamada Mart 2025 ile Nisan 2025 tarihlerinde aracın ilk gösteriminin yapılacağını söyledi.

Beklentilere göre ifyatın şimdiki piyasaya göre 1 milyon 100 bin civarında olması bekleniyor. Sizce aracın fiyatı ne kadar olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

TOGG FİYAT LİSTESİ

Mevcut TOGG'un fiyat listesi şu şekilde:

V1 RWD Standart Menzil    1.432.600 ₺
V1 RWD Uzun Menzil    1.673.000 ₺
V2 RWD Uzun Menzil    1.823.000 ₺

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 12 Gün Önce
Şuanki şartlara göre 900 bini geçmemesi lazım