Threads Türkiye'de yasaklanıyor: Hesap nasıl silinir?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Threads Türkiye'de yasaklanıyor: Hesap nasıl silinir?

Son dakika haberi: Threads Türkiye'de yasaklanıyor. Gelen son dakika açıklamasında uygulamanın 29 Nisan'dan sonra kullanılmayacağına yer verildi.

Bilim ve Teknoloji 15 Nisan 2024 0
Threads Türkiye'de yasaklanıyor: Hesap nasıl silinir?

Threads Türkiye'de yasaklanıyor.

Threads kullananları ilgilendiren son dakiak açıklaması geldi. Meta bünyesinde geliştirilen ve Twitter'a rakip olması beklenen Threads için gelen son dakika açıklamasında Rekabet Kurumu kararı gereği uygulamanın artık Türkiye'de kullanılamayacağı bildirildi.

Instagram üzerinden konu ile ilgili yapılan açıklamada Threads adlı uygulamanın 29 Nisan tarihinden sonra Türkiye'de kullanılamayacağına yer verildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Rekabet Kurumu'nun aldığı karara göre Threads, 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren artık Türkiye'de kullanımına sunulmayacak. Bu, Türkiye'deki kişilerin Threads uygulamasını indiremeyeceği, Threads.net'ten Threads'e erişemeyeceği anlamına gelmektedir"

INSTAGRAM'I ETKİLEMEYECEK

"Threads profili oluşturduysanız ve Türkiye'de bulunuyorsanız profiliniz devre dışı bırakılır ancak bu profiliniz silinmez. Profiliniz devre dışı bırakıldığında, profiliniz ve içeriği (örneğin: gönderileriniz, diğer gönderilerle olan etkileşimleriniz) siz ve Konular'daki diğer kişiler tarafından görülemez. Şu anda profilinizi yeniden etkinleştiremeyeceksiniz. Bunun Instagram hesabınızı ve verilerini etkilemeyeceğini unutmayın.

Profiliniz devre dışı bırakıldığında Konu bilgilerinizin bir kopyasını istediğiniz zaman indirebilirsiniz. Ayrıca Threads profilinizi silmeyi de seçebilirsiniz . Not: Birden fazla Konu profili oluşturduysanız ek profillerinizi yönetmek için threads.net adresini ziyaret edin"

TÜRKİYE'YE GELECEK Mİ?

Uygulamanın gerekli yasal şartları taşımadığı için yasaklandığı belirtildi. Gerekli düzenlemelerin yapılması sonrası uygulamanın kısa sürede geleceği belirtilerek, "Yakın gelecekte Threads'i Türkiye'ye geri getirmek için çalışıyoruz" ifadelerine yer verildi.

Sizce Threads Türkiye'de yasaklanmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

THREADS HESABI SİLME: HESAP NASIL KALDIRILIR?

Önce hesabınıza gidin ve sağ üstte bulunan çift çizgiye tıklayın.

Daha sonra Hesap kısmına tıklayın.

Daha sonra hesabı dondur ya da sil kısmına tıklayın.

Bu şekilde hesabınızı dondurabilir ya da silebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç