TEB Bankası'ndan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TEB Bankası'ndan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

TEB Bankası, kredi kullanmak isteyen vatandaşlara yeni kredi fırsatını açıkladı! İşte 100.000 TL kredinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 31 Mart 2024 0
TEB Bankası'ndan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Türkiye’de nakit sıkışıklığı içerisinde kalan herkesin aklına ilk gelen çözüm yolu bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek oluyor. Ancak artan kredi maliyetleri bu alışkanlığı değiştirmeye başladı. İhtiyaç kredisi çekecek olanların kapsamlı bir maliyet araştırması yapmaları gerekiyor. Ardından ihtiyaç kredisi çekilecek bankaya karar veriliyor. Bu çerçevede ihtiyaç kredisi çekecek olanlar avantajlı olabilmeleri için en uygun faizli bankayı seçmeleri gerekiyor.

KREDİ FAİZLERİ ÇILDIRDI

Türkiye ekonomisi için çok sıkıntılı bir durum yaşanıyor. Yapılan hatalar biriktikçe toparlamak da güç oluyor. Merkez Bankası’nın faiz artırımları neticesinde kredi faizleri de çıldırdı. Buna bir de yine Merkez Bankası’nın ilave sıkılaştırma adımları eklenince kredi faizlerin çok yüksek seviyelere çıktı. Bankaların ilk gözden çıkardıkları kredi türü ise ihtiyaç kredileri oluyor. İhtiyaç kredisi faizleri bundan dolayı bir miktar daha fazla artırılabiliyor.

EN DÜŞÜK FAİZ NEREDE?

İhtiyaç kredilerine bankaların uygulamış oldukları faizler incelendiğinde en düşük faizle ihtiyaç kredisi veren bankanın TEB olduğu görülüyor. Bu bankanın müşterileri şu anda aylık yüzde 4,19 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Diğer bankalarda ise ihtiyaç kredisi bu faiz oranının çok üzerine yükseldi. Bazı bankalarda yüzde 6’nın üzerine çıkan faiz oranları görülebiliyor.

TEB İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

TEB’in ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere uygun maliyetle kredi imkanı sağlanıyor. Bu çerçevede müşteriler 36 aya kadar vade ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Ancak bu 36 aya kadar vade sınırı sadece 50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerinde geçerli oluyor. 50.000 TL ile 100.000 TL arasında ihtiyaç kredisi çekecek olan müşterilere en fazla 24 aya kadar vade yapılıyor. 100.000 TL üzerindeki ihtiyaç kredileri için ise en fazla 12 aya kadar vade uygulanıyor.

100.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

teb-ihtiyac-kredisi.jpg

TEB'den 24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi çekenler aylık 7.565 TL kredi taksiti, ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 182 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç