Tasarruf mu yoksa trafikten kaçmak için mi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tasarruf mu yoksa trafikten kaçmak için mi?

Meclis'ten bugün gelen görüntü sosyal medya üzerinde gündem oldu. Tasarruf için mi yoksa trafikten kurtulmak için mi?

Siyaset 23 Nisan 2024 1
Tasarruf mu yoksa trafikten kaçmak için mi?

Kamuda tasarruf mu yoksa trafiğe takılmamak için mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı açıklamada kamuda ciddi şekilde tasarrufa gideceklerini söyledi. Kamuda yapılacak tasarruflar birçok kalemde olacak. Erdoğan bugünkü açıklamasında tasarruf yapılacak kalemleri şu şekilde aktardı:

"Hazine ve Maliye Bakanlığımız tasarruf adımlarını takip edecek, resmi taşıt kullanımlarından, haberleşme giderlerine, temsil, tören, ağırlama hizmetlerinden, demirbaş alımlarına kadar tüm harcamalar gözden geçirilecektir. Gerçek ihtiyaçlar tespit edilip ihtiyaç dışı harcamaların önü kesilecek"

TASARRUF MU YOKSA TRAFİĞE TAKILMAMAK İÇİN Mİ?

Devlet tasarrufa başlayacak. Bugün gelen fotoğraf ise tasarruf başladı mı sorusunun sorulmasına neden oldu.

Daha önce Anıtkabir'e makam araçları ile giden milletvekilleri, şimdi toplu şekilde otobüse binerek meclisten Anıtkabir'e doğru gitti.

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'un da bindiği otobüs, Anıtkabir'e gitti.

Bu görüntüler kısa sürede sosyal medya üzerinde gündem olurken vatandaşlar, acaba kamuda tasarruf mu başladı yoksa kalabalığa girmemek, trafiğe takılmamak için mi böytle bir yol seçildi sorusunu sormaya başladı. Sizce neden otobüse binildi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Gün Önce
Bu mantıklı en azindan makam mevki sahipleri kamu araçlariyla yola gidip devletin parasını yiyemez ve boylece decletin kasa bosalmadigindan gıdaya ve sigarayada zam yapmazsınız umarım