Survivor'de kim elendi 17 Nisan 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Survivor'de kim elendi 17 Nisan 2024

Survivor'a veda eden isim belli oldu. Oynanan son karşılaşmalar sonrası elenen kişi açıklandı.

Yaşam 17 Nisan 2024 07:48 0
Survivor'de kim elendi 17 Nisan 2024

Son dakika haberi: Survivor'da elenen isim belli oldu.

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve yüz binlerce kişinin büyük bir merakla takip ettiği Survivor adlı yarışma programında elenen isim belli oldu. Peki Survivor'da kim elendi? Sörvayvır yarışmasında elenen isim kim oldu? Batuhan mı yoksa Yaman mı bu hafta adaya veda etti? İşte 17 Nisan 2024 tarihli Survivor yarışmasında elenen isim.

Her hafta 1 kişinin elendiği ve birleşme gecesine kısa süre kalan Survivor'da eleme potasına kalan 4 isim belli olmuştu.

Hafta içinde mavi ile kırmızı takım arasında oynanan karşılaşmalardan 2'sini kırmızı, 2'sini ise mavi takım kazandı. Kırmızı takımda Özgür ile Yunus Emre potaya gelirken kırmızı takımda ise Yaman ile Batuhan potaya gönderildi.

Potada eşleşmeler de belli oldu ve Özgür ile Batuhan, Yunus Emre ile Yaman ilk turda karşı karşıya geldi.

Mavi ile kırmızı takımın ter döktüğü yarışmadan kırmızı takım galip çıktı ve Özgür Batuhan'ı, Yunus Emre ise Yaman'ı yenerek elenmekten kurtuldu.

FİNALE BATIHAN İLE YAMAN KALDI

Final karşılaşmasına mavi takım kaldı. Batuhan ile Yaman finalde ter döktü.

Batuhan bir ara farkı 3-1'e kadar çıkarırken Yaman müthiş bir geri dönüş gerçekleştirdi ve farkı kapatarak durumu 3-3'e getirdi.

YAMAN ELENDİ

Batuhan daha sonra skoru 5-3'e getirdi ve elenen isim Yaman oldu. Yaman veda konuşmasında şunları söyledi:

"Yıllardır Survivor'u izliyorum ben. Burda izlediğim çok büyük isimler var. Ve bu isimlerle hayal ederek ben buraya gelmeyi başardım. Bana nasip oldu. Survivor olmadan All Star oldum. Çok hayal ettiğim, çok güzel isimlerle birlikte yarışıyorum. Bir saygısızlığım olduysa hakkınızı helal edin siz benim içimi biliyorsunuz. Çok seviyorum hepinizi"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç