Subay astsubay olmak isteyenlere müjde: MSB alımı geliyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Subay astsubay olmak isteyenlere müjde: MSB alımı geliyor!

Milli Savunma Bakanlığı subay ve astsubay alımı ilanı geliyor. Peki ilan başvurusu ne zaman başlayacak? Başvurular nasıl yapılacak? KKK ve diğer komutanlıklara yapılacak alımın detayları yazımızda.

Asker Alımı İlanları 13 Ağu 2023 19:20 7
Subay astsubay olmak isteyenlere müjde: MSB alımı geliyor!

Subay astsubay olmak isteyenlere müjde: MSB, KKK ve kuvvet komutanlıkları hazırlıklara başladı.

2023 yılı Milli Savunma Bakanlığı subay astsubay alımı için geri sayımda sona gelindi. Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine yapılacak astsubay ile subay alımı için geri sayımda sona gelinirken ilanın ne zaman yayınlanacağı, subay astsubay alımının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Peki MSB 2023 yılı sözleşmeli ve muvazzaf subay astsubay alımı, asker alımı ilanları ne zaman yayınlanacak? Biz de Finans7 olarak bu haberimizde asker olmak isteyenler için başvuru bilgilerine yer verdik.

ALIMLAR ÖNCE MSB'YE, SONRA JANDARMA'YA

Söz konusu askeri personel alımı ilanları bu sene bitmeden Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki Kuvvet Komutanlıklarına, daha sonra ise İçişleri Bakanlığı bünyesindeki Jandarma Genel Komutanlığına yapılacak.

İLAN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Başvurular henüz başlamadı. Edindiğimiz son dakika bilgilerine göre MSB bünyesinde askeri personel alımı yapılması için hazırlıkların başladığı öğrenildi. Başlayan hazırlıkların ardından subay ile astsubay alımı ilanlarının Kasım 2023'te yayınlanması bekleniyor. Yaklaşık 3 ay sonra MSB bünyesine subay ve astsubay alımları yapılacak. 2023 yılı MSB subay astsubay alımına dair başvuru kılavuzu yayınlandığında finans7.com olarak takipçilerimize bildirimle haber vereceğiz. Subay astsubay alımı ilanı geldiğinde bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (7)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
Nereden başvuru yapılıyor
Ziyaretçi 9 Ay Önce
Acaba nasıl alınacak
Ziyaretçi 9 Ay Önce
Şartları ne olacak üniversite lise mezunu kpss sınavı gibi bir çok sey
Ziyaretçi 9 Ay Önce
Subay Astsubay alınmaz yetiştirilir bir öğrenmediniz gitti sokaktan toplamıyorsunuz gerçi son dönemlerde liyakat kalmadı ya neyse...
Ziyaretçi 9 Ay Önce
Acaba bayan astsubay ya da subay alımı olucakmı