Son dakika: Jandarma korucu alımı ilanı geldi: İşte başvuru 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Jandarma korucu alımı ilanı geldi: İşte başvuru 2023

Jandarma tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve 2 ilçeye korucu alımı yapılacağına yer verildi. İlan bilgileri yazımızda.

Asker Alımı İlanları 9 Ağu 2023 13:04 1
Son dakika: Jandarma korucu alımı ilanı geldi: İşte başvuru 2023

İki ilçeye korucu alımı yapılacak.

İki ilçede jandarmaya korucu alımı yapılacağı açıklandı. KPSS şartsız yapılan korucu alımına baktığımızda başvuruların başladığı görülüyor. Peki jandarma korucu alımı başvuru şartları nedir? Korucu alımı başvurusu nasıl yapılacak? Başvurular nereye yapılacak?

İKİ İLAN GELDİ: SIRADA DİĞER İL VE İLÇELER VAR

Yayınlanan duyurularda Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ve Afşin ilçelerine korucu alımı yapılacağı görülüyor. Kademeli şekilde diğer illerde de korucu alımları yapılacak. Diğer illerde korucu alımı geldiğinde haberdar olmak için finans7.com mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

TÜRKOĞLU KORUCU ALIMI İLANI

Türkoğlu ilçesine yapılan korucu alımı şu şekilde:

AFŞİN KORUCU ALIMI

Kahramanmaraş'a yapılan diğer korucu alımı ise Afşin İlçesine yapılıyor. Afşin'e yapılan korucu alımı şu şekilde:

"Afşin Kaymakamlık Makamından duyurudur.

Afşin İlçesi mülki sınırları içindeki Köylerde azalan GK sayılarının  takviye  edilmesi  maksadıyla  toplam  (5) Güvenlik Korucusu alımı yapılacaktır.

İstekliler,    Afşin İlçe Kaymakamlığı Resmi    Internet  Sitesinden (www.afsin.gov.tr), Afşin Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğünden ya da Afşin İlçe Jandarma Komutanlığından temin edecekleri Güvenlik Korucusu Alımı Başvuru Kılavuzunda belirtilen şartları taşımaları halinde müracaat edebileceklerdir"

En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılan alımlara başvurular ilçe jandarma komutanlıklarına yapılacak. Kadın erkek adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 9 Ay Önce
Bu şenkaya niye gelmiyor yazıklar olsun 7 yıldir hiç alım yapilmadı