Skoda'dan Yeni SUV Model Araba! Sadece 920.000 TL!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Skoda'dan Yeni SUV Model Araba! Sadece 920.000 TL!

Elektrikli otomobil pazarına yeni isim Skoda'dan geldi. Fiyatıyla göz kamaştıran Skoda'nın SUV modeli sadece 920 bin liraya satılacak. İşte haberin detayları...

Taşıt 16 Mart 2024 0
Skoda'dan Yeni SUV Model Araba! Sadece 920.000 TL!

Ülkemizde günden güne yaygınlaşan elektrikli otomobiller, piyasada belirleyici unsur olma yolunda ilerliyor. Skoda'dan da elektrikli otomobil hamlesi geldi. Peynir ekmek gibi satacak SUV modeli sadece 920 bin liradan satılacak. İşte özellikleri...

TEK ŞARJLA 400 KİLOMETRE GİDİYOR

Skoda, elektrikli otomobil pazarında rekabeti kızıştırıyor: Yeni model Epiq, 2024 yılında 20 bin Euro'luk vergi hariç fiyatıyla elektrikli araçları herkes için daha ulaşılabilir kılıyor. Tek şarjla 400 km menzil vaadi ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor.

UYGUN FİYATA ELEKTRİKLİ

Elektrikli araç sektörü her geçen gün daha da genişlerken, Skoda markası da elektrikli otomobil devriminde iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Yeni giriş seviyesi modeli Epiq ile piyasaya sürülecek olan Skoda, elektrikli araçları uygun fiyatlarla sunarak elektrikli mobiliteye geçişi hızlandırmayı amaçlıyor.

skoda-epiq-2.jpg

Epiq, Avrupalı üreticilerin Çinli markalarla olan rekabetinde önemli bir adım olarak görülüyor. 2024 model yılı için planlanan bu elektrikli otomobil, yılın ikinci yarısından itibaren yollarda olacak. Avrupa'da 25 bin Euro'luk vergi dahil fiyatıyla dikkat çeken Epiq, vergiler çıkarıldığında 20 bin Euro'ya mal olacak. Türkiye'deki otomobil severler için bu, kur, ÖTV ve KDV eklendiğinde yaklaşık 920 bin TL'lik bir fiyat etiketi anlamına geliyor.

SUV SEGMENTİNDE YENİ SOLUK

Skoda'nın yeni modeli Epiq, 4.1 metre uzunluğu, beş kişilik geniş iç hacmi ve 490 litrelik bagaj kapasitesiyle şehir içi SUV segmentinde yeni bir soluk getiriyor. Tek şarjla 400 kilometreden fazla menzil sunarak elektrikli otomobillerin kullanım alanını genişletmeyi hedefleyen Epiq, Skoda'nın Modern Solid tasarım dilini yansıtan şık ve fonksiyonel bir tasarıma sahip. İç ve dış tasarımdaki yenilikçi çizgileriyle dikkat çeken Epiq, elektrikli mobiliteye geçiş sürecinde önemli bir kilometre taşı olmayı vad ediyor.

skoda-epiq.jpg

Epiq, sadece fiyatıyla değil, aynı zamanda sunduğu yüksek menzil, geniş iç hacim ve göz alıcı tasarımıyla elektrikli otomobil pazarında yeni bir çığır açmayı hedefliyor. Skoda'nın bu yeni modeli, elektrikli araçlara geçişi düşünen kullanıcılar için cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç