Skoda'dan yeni elektrikli araç: İşte Epiq özellikleri ve fiyat listesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Skoda'dan yeni elektrikli araç: İşte Epiq özellikleri ve fiyat listesi

Son dakika haberi: Skoda'nın yeni elektrikli aracı ortaya çıktı. İşte yakın zamanda hayatımıza girecek yeni Skoda Epiq.

Fiyat Listesi 15 Mart 2024 0
Skoda'dan yeni elektrikli araç: İşte Epiq özellikleri ve fiyat listesi

Skoda'nın yeni aracı ortaya çıktı.

Skoda'dan son dakika haberi geldi. Gelen haberde Skoda'nın yeni aracı olan Epiq'in tanıtıldığı görülüyor. Kamiq, Karoq ve Kodiaq adlı modellerinden sonra gelecek 4. SUV olacak yeni araç, küçük olacak ve tamamen elektrikli olacak. Peki aracın özellikleri nasıl olacak? Fiyatı ne kadar olacak? İşte gelen son dakika bilgileri.

Elektrikli araçta diğer markalara göre biraz geç kalan Skoda, 6 yeni modeli ile piyasayı tarumar etmeye hazırlanıyor. Son dönemlerde ülkemizde sokaklarda oldukça çok gördüğümüz, kalitesi, konforu ve özellikle bagaj hacmi ile en çok tercih edilen markalardan olan Skoda, yeni elektrikli araçları ile piyasaya giriyor.

Gelen bilgilere göre aracın 400 km menzile sahip olması bekleniyor. Skoda Yeti'nin maneci halefi olarak görülen aracın görüntüleri ise şu şekilde:

En etkileyici kısım aracın kokbiti. Aracın ortasında oldukça geniş bir bilgi eğlence ekranı yer alırken kullanılan malzemenin kalitesi ilk bakışta fark ediliyor.

ARACIN GÜNCEL FİYATI NE KADAR? TÜRKİYE FİYATI KAÇ TL OLUR?

Aracın fiyatının 22 bin Euro'dan başlayacağı bildirildi. Türkiye'ye gelmesi durumunda fiyatın 1.6 milyon lira civarında olması bekleniyor.

Sizce araç nasıl? 1.6 milyon liralık fiyat bu araca uygun mu yoksa çok mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak kadın erkek diğer takipçilerimizle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç