Selçuk Geçer Doların Rekor Kıracağı Tarihi Açıkladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Selçuk Geçer Doların Rekor Kıracağı Tarihi Açıkladı!

Dolarla ilgili yaptığı yorumlarla herkesin takip ettiği isim olan Selçuk Geçer, doların rekor kıracağı tarihi açıkladı! İşte haberin detayları...

Döviz 14 Nisan 2024 0
Selçuk Geçer Doların Rekor Kıracağı Tarihi Açıkladı!

Dolar kuru Yerel Seçimler sonrası ufak ufak yükselmeye devam ediyor. 32 TL bandını aşan dolar\TL'nin ne kadar yükseleceği merak konusu olurken uzmanlardan peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Selçuk Geçer Dolar Sahiplerini ve Borcu Olanları Uyardı!

Dolar seçimlerden sonrada yükselişini sürdürüyor. Vatandaşlar 'Dolar yükselecek mi düşecek mi?' sorusunu araştırırken Ekonomi gazetecisi Selçuk Geçer'den kritik uyarı geldi. Selçuk Geçer bayram olmasına karşın 32 Türk Lirası'nın üzerinde bir dolar fiyatlanması beklediğini duyurdu.

Dolar güne nasıl başladı? - Dünya Gazetesi

Geçer dolar kuruna yönelik açıklamasında kur korumalı mevduat sistemi baskısı ile birlikte doların yükselebileceğini belirterek "Dolar yarın karşınıza roket gibi çıkar, füze gibi çıkar. Arkadaşlar, bir anda fırlar gider, neye uğradığınızı şaşırırsınız” ifadelerini kullandı.

REKOR SEVİYELERE HAZIR OLUN...

Merkez Bankası'nın 2024 sonu dolar beklentisi 40 lira olduğunu anımsatan Selçuk Geçer, bu seviyelerin daha da yükselebileceğini belirtti. Selçuk Geçer, doların da gram altının da daha fazla yükseleceğini ifade etti.

Dolar ne kadar? Euro kaç lira? 16 Haziran 2022 güncel dolar kuru… - Son  Dakika Haberleri

Döviz denilince Euro ve Sterlin'i de düşünmek gerektiğini söyleyen Geçer, Euro ve Sterlin'in de sabit kalmayacağını yükselmeye devam edeceğini söyledi.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç