Selçuk Geçer Altın Analizini Paylaştı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Selçuk Geçer Altın Analizini Paylaştı!

Piyasa ile ilgili yaptığı yorum ve analizlerle herkesin takip ettiği isim olan Selçuk Geçer, güncel altın analizini paylaştı! İşte haberin detayları...

Altın 13 Mayıs 2024 0
Selçuk Geçer Altın Analizini Paylaştı!

Birçok vatandaş elindeki parasını değerlendirmek ve kar etmek amacıyla farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Lakin yatırım sürecinde kar edildiği kadar zarara da uğranabiliyor. Dolayısıyla yatırımcılar genellikle ünlü ekonomistlerin piyasaya ilişkin yaptığı açıklamaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda piyasada açıklamalarıyla bilinen ekonomist Selçuk Geçer, altın yatırımcılarına kritik uyarılarda bulundu. İşte Geçer’in açıklamaları…

Altın Kaç Lira Olur Bu Fiyattan Alınır Mı? - Foto Galeri - Memurlar.Net

ALTINDA DÜŞÜŞ BAŞLADI

Ortadoğu’da meydana gelen gerilimler sonrasında altın piyasası ciddi bir hareketlenme yaşamaya başlamıştı. Öyle ki altının ons fiyatı 2 bin 417 dolar seviyesine kadar çıkıp rekora imza atmıştı. Daha sonra savaş geriliminin azalmasıyla beraber bu defa altında düşüşler yaşanmaya başlandı. Rekora imza atan ons fiyatı 2 bin 364 seviyesine kadar düştü.

“SATMAK İÇİN İYİ BİR FIRSAT”

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ve ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer altın fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İçer, altındaki şişmeye dikkati çekerek, “Altında dikkatli olunması gereken zamana geldik. Şimdi bir satış baskısı var” dedi.

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Atın resmen uçuşa geçecek, gram  altın 1650 TL olacak - Ekonomi Haberleri

Geçer ise “Altın çok yükseldi. Artık satmak için iyi bir fırsat olarak görüyorum” diye konuştu.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç