Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi başlıyor 2024 İŞKUR kura sonuçları ne zaman?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi başlıyor 2024 İŞKUR kura sonuçları ne zaman?

Sağlık Bakanlığı 8 bin sürekli işçi alımı kura çekimi için geri sayım başladı. Peki kura çekimi ne zaman yapılacak? Canlı yayın olacak mı? İşte kura çekimi ile ilgili detaylar.

İşçi Alımı 28 Mart 2024 18:05 0
Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi başlıyor 2024 İŞKUR kura sonuçları ne zaman?

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman 2024?

Sağlık Bakanlığı 8 bün sürekli işçi alımı kura çekimi için geri sayım başladı. İŞKUR tarafından gerçekleştirilecek olan kura çekimi sonrasında, kurada ismi çıkan işçi adayları mülakat şartı olmadan atanacaklar. 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman? İşteİŞKUR canlı kura çekimiyle ilgili son bilgiler.

8 BİN SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

Bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puan şartı olmadan Bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı, biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı , elektrikçi Genel , ısıtma ve sıhhi tesisatçı , inşaat boyacısı , klinik destek elemanı , güvenlik görevlisi, marangoz, oto bakım onarımcısı-otomotiv mekanikçisi , oto elektrikçisi , otomotiv kaportacısı , temizlik görevlisi alımı yapılacak.

KURA ÇEKİMİ TARİHİ

Kura çekimine ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"ÖSYM’nin 27.000 personel alımı ile ilgili yerleştirme sonuçları 4 Mart 2024 tarihinde açıklanmıştır. Bu kişilerin sözleşmeli pozisyonlara atama işlemlerinin devam etmesi nedeniyle;

Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 8.000 Sürekli İşçi Alımı Kurası 3-4 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir"

Açıklamaya göre işçi alımı kura çekimi 3 ile 4 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek ve canlı olarak yayınlanacak.

İŞKUR İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NOTER HUZURUNDA YAPILACAK

Sağlık Bakanlığı İŞKUR işçi alımı kura çekimi Ankara'da noter huzurunda sabah 09:00’da başlayacak ve saat 18:00’de sona erecek.

KURA SONUÇLARI İNTERNETTEN AÇIKLANACAK

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları, asil ve yedek aday listesi Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek. Ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak.

KURA SONUCU İSİM LİSTELERİ

Kura çekimi başladığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç