Renault Toros geri geliyor: İşte fiyatı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Renault Toros geri geliyor: İşte fiyatı

Renault'un efsane aracı Toros piyasaya geri dönüyor. Peki Toros ne zaman gelecek? İşte son dakika bilgileri.

Fiyat Listesi 17 Mart 2024 5
Renault Toros geri geliyor: İşte fiyatı

Renault'un efsane arabası Toros geri dönüyor.

Son dönemlerde elektrikli araç furyası tüm markalarda görülmeye devam ediyor. Bu konuda öncü adımlar atan Renault, tam elektrikli modeli Megane'ı piyasaya sürdü ve araç piyasada oldukça beğenildi. Bunun yanı sıra Renault Zoe ile piyasaya ilk çıkanlar arasında olan Renault, şimdi de Toros modelini yeniden piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor.

Gelen son dakika bilgilerine göre ülkemizde yıllardır Toros adı ile satılan ve birçok kişinin oldukça beğendiği Toros modelinin elektrikli olarak araç piyasasına geri geleceği öğrenildi.

RENAULT 12 OLARAK GELECEK

Renault Toros'un yeni modeli şeklinde, Renault 12 adı ile piyasaya çıkacak araca baktığımızda tam elektrikli olacağı öğrenildi.

Aracın hızının en fazla 110 km'ye çıkacağı bildirilirken menzilinin ise 450 km olacağı bildirildi.

FİYATI NE KADAR?

Aracın fiyatı hakkında henüz net bir açıklama gelmedi. Ancak gelen son dakika bilgilerine göre Renault Toros'un yeni modeli Renault 12'nin 1 milyon lira civarında para ile satılacağı bildirildi. Sizce 1 milyon TL'ye alınır mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (5)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 39 Gün Önce
Bende sizden yardım istiyorum eder mi bu paraya
Ziyaretçi 40 Gün Önce
alinir alinir ama kim nasil nerden alir orasi bilinmez.
Ziyaretçi 41 Gün Önce
Alınır
Ziyaretçi 41 Gün Önce
Çüşşşşşş reno 12 toros hikaye iki plastik tampon toros oldu temeli RENAULT 12 fiyatı en büyük özelliği idi oda gitti 500 kayme olması lazım bunların en iyisi 1973 model RENAULT 12 TS kemik direksiyon kemik vites topuzu kemik el freni dürbün gösterge 1185 CC motor zenit karbüratör 4 ileri orantı ŞANZUMAN yaş gömlek yolda motor yapabilirsiniz motorsikletten az yakar benzini sevgiler saygılar.
Ziyaretçi 41 Gün Önce
elektrikli arabalar gelecekte kontrol edilebilir olarak küresel sistem tarafından tezgahlanmış araclardir sonuna kadar benzin