Renault Taliant Mart Ayı Fiyat Listesi Açıklandı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Renault Taliant Mart Ayı Fiyat Listesi Açıklandı!

Türkiye'de ucuz fiyatıyla en çok tutulan modellerden biri olan Renault Taliant'ın mart ayı fiyat listesi açıklandı! İşte haberin detayları...

Fiyat Listesi 18 Mart 2024 0
Renault Taliant Mart Ayı Fiyat Listesi Açıklandı!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil satın almak için insanlar oldukça zor bir süreç içerisinde kalabiliyorlar. Maliyetler yükselince sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarına da zam yapılıyor. Otomobil firmaları zamlı fiyat listelerini açıklarken en çok ucuz araçların fiyatları sorgulanıyor. Renault firması da kısa bir süre önce otomobil fiyatlarını yeniledi. Yeni fiyat listelerini açıklayan firma Renault marka sıfır kilometre otomobil satın alma planı yapanların karşılaşacakları fiyatları yeniden belirleyerek açıklandı.

EN UCUZU RENAULT TALİANT!

Otomobil firmaları alt segment araçlara daha fazla ilgi göstermeye başladılar. Bu araçların fiyatları daha ucuz olduğu için ekonomik kriz ortamında daha yüksek talep görüyorlar. İnsanlar bu durumu bir geçiş süreci görerek bu araçları satın alıyorlar. Renault firması da Renault Taliant modeli için müşterilere özel bir imkan sunuyor. Renault Taliant şu anda firmanın en ucuz sıfır kilometre otomobili olarak satılıyor.

ÇOK YÜKSEK NİTELİKLERİ YOK!

Bir otomobilden yüksek nitelikler bekleyen ve çok gelişmiş özellikleri olsun isteyenler için Renault Taliant pek uygun bir model değil. Bundan dolayı bu araçları tercih edenler daha çok bütçe sıkıntısı olan ve otomobilden çok yüksek beklentileri olmayanlar oluyor. Bu hassasiyetle sıfır kilometre otomobil arayanların sayısı hiç de az değil. Bundan dolayı Renault Taliant bu çerçevede satış politikası ile üretilip satılıyor.

RENAULT TALİANT FİYATLARI NE KADAR?

Renault firması henüz Renault Taliant için 2024 model araçları satışa çıkarmadı. Bu modelin sadece 2023 modelinin iki farklı donanımı satışta bulunuyor. Firmanın açıkladığı Renault Taliant fiyat listesi şöyle:

Renault Taliant Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg: 864.900 TL
Renault Taliant Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg: 914.900 TL

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç