QNB Finansbank'tan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

QNB Finansbank'tan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Kredi ihtiyacı olan kişilere QNB Finansbank'tan yeni kredi kampanyası geldi! İşte 100.000 TL kredinin maliyet hesaplaması ve detaylar...

Kredi 11 Nisan 2024 0
QNB Finansbank'tan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Türkiye'de oldukça yaygın bir nakit sorunu yaşanıyor. Bu sorunun aşılabilmesi için insanlar çeşitli çareler arıyorlar. Ancak tüm bu yollar nihayetinde bankaların ihtiyaç kredilerine çıkıyor. Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları ile müşterilere sağladıkları nakit destekler çok önemli bir hale geldiler. Bankaların ihtiyaç kredileri için talep ettikleri maliyetler araştırma konusu yapılırken QNB Finansbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası öne çıkmaya başladı.

Para ne işe yarar? | Independent Türkçe

QNB FİNANASBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASININ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

QNB Finansbank müşterileri ihtiyaç kredisi kullanmak için bankalarına başvurduklarında bu imkandan yararlanabiliyorlar. Bankanın uyguladığı kredi maliyeti açıklanırken bu kredinin diğer özellikleri de açıklandı. QNB Finansbank hangi koşullarda müşterilere ihtiyaç kredisi veriyor?

Bankaların ihtiyaç kredisi maliyetleri son dönemlerde epeyce yükseldi. QNB Finansbank'ta ise ihtiyaç kredisi faizi piyasa ortalamasının altında uygulanıyor. Müşteriler aylık yüzde 4,64 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu maliyet ile müşteriler ihtiyaç kredisi çektiklerinde diğer bankalara kıyasla daha avantajlı olarak nakit temin etmiş olabiliyorlar.

QNB Finansbank'ın piyasa değeri borsanın % 20'sine yaklaştı - Bloomberg HT

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere en fazla 36 aya kadar vade yapılabiliyor. Ancak bunun belirli limit sınırlaması bulunuyor. Limit yükseldikçe ihtiyaç kredisi azami vade süresi 12 aya kadar düşüyor. Bu çerçevede BDDK talimatı gereği 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 aya kadar, 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredileri 24 aya kadar, 100.000 TL üzeri ihtiyaç kredileri de 12 aya kadar vade ile verilebiliyorlar.

100.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

ihtiyac-kredisi.jpg

İhtiyaç kredisi çekmek için QNB Finansbank'a başvuru yapacak olan müşterilerin kredi maliyet hesaplamaları aylık yüzde 4,64 oranında faiz ile yapılıyor. 24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi halinde müşteriler bankaya aylık 7.991 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti i 191 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç