PTT 2 kadroya KPSS'siz personel alımı yapıyor: İşte kariyer ve İŞKUR iş ilanları başvuru formu 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

PTT 2 kadroya KPSS'siz personel alımı yapıyor: İşte kariyer ve İŞKUR iş ilanları başvuru formu 2024

PTT personel alımı hakkında açıklama geldi ve 2 kadroya personel alımı başvurusunun başladığına yer verildi.

KPSS'siz Personel Alımı 14 Mart 2024 13:47 2
PTT 2 kadroya KPSS'siz personel alımı yapıyor: İşte kariyer ve İŞKUR iş ilanları başvuru formu 2024

Son dakika iş ilanları: PTT 2 kadroya KPSS'siz personel alımı yapıyor. İŞKUR ve kariyer sayfası üzerinden eleman alımı başvurular alınıyor. Peki işçi alımı olacak mı 2024.

PTT tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puan şartı aranmadan yapılacak personel alımının başvuruya ilişkin bilgiler Finans7.com'da. Peki PTT personel alımı başvurusu nasıl yapılacak? PTT iş ilanları başvuru şartları nedir? PTT KPSSsiz personel işçi alımı başvuru bilgileri iş ilanları başvuru formu ve detayları yazımızda.

PTT İŞTİRAKİ ŞİRKETE ALIM YAPILACAK

PTT personel alımı, direkt olarak PTT bünyesine değil, PTT'nin bünyesinde bulunan iştiraki şirkete yapılacaktır. PTTeM Teknoloji ve Elektronik Hizmetler AŞ adlı şirkete yapılacak personel alımı, 2 kadroya gerçekleşecek.

İŞKUR üzerinden yayınlanan personel alımında adaylar E-Ticaret ve Pazarlama Elemanı kadrosunda istihdam edilecek. Kariyer sayfası üzerinden yayınlanan personel alımında ise adayların Kıdemli Java Spring Boot Uzmanı kadrosunda istihdam edileceğine yer verildi.

İşe alınacak personellerde aranan şartlara göz attığımızda ise şu ifadelere yer verildiği görülüyor: "Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Proje Tabanlı Çalışma, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe"

PTT KPSS'SİZ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Kariyer sayfası üzerinden yayınlanan personel alımı için "https://www.kariyer.net/is-ilani/pttem-teknoloji-ve-elektronik-hizmetler-a-s-java-spring-boot-expert-senior-3632538" adresine gitmeniz gerekmektedir.

İŞKUR üzerinden yayınlanan personel alımında ise adayların başvurularını esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapması gerektiğine yer verildi. Adayların İŞKUR iş ilanları sayfasına gittikten sonra iş ilanlarına tıklaması gerekmektedir. Bu ekrana tıkaldıktan sonra "00008145799" iş ilanı numarasını ilan no kısmına girerek ilana gidebilirsiniz.

Kadın erkek diğer adaylarla tanışmak - bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Ay Önce
Sadece Ankara başvurusu tek görünüyor
Ziyaretçi 2 Ay Önce
Nasıl başvuru yapacağım