Opel Grandland Modelinin Fiyat Listesi Belli Oldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Opel Grandland Modelinin Fiyat Listesi Belli Oldu!

Nisan ayının gelmesiyle birlikte araç firmaları fiyat listelerini güncellemeye devam ediyor! İşte Opel Grandland modelinin güncel fiyat listesi ve detaylar...

Fiyat Listesi 11 Nisan 2024 0
Opel Grandland Modelinin Fiyat Listesi Belli Oldu!

“Otomobil fiyatları ne kadar oldu?” sorusu son dönemlerin en çok sorular sorularından birisi olurken buna dair araştırmalar da hız kazandı. Yeni bir araç satın almak isteyenler sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarını sorgulayarak bütçelerine uygun en iyi arabayı almak istiyorlar. Özellikleri ile oldukça dikkat çeken bir model olan Opel Grandland da fiyatı en çok sorgulanan modeller arasında yer alıyor.

Dober, a nikjer ne izstopa: tak je Oplov največji SUV - siol.net

OPEL GRANDLAND FİYATLARINA GÜNCELLEME!

Otomobil firmaları araçların fiyatlarına düzensiz aralıklarla zam yapabiliyorlar. Bu tamamen firmanın satış politikalarına göre belirleniyor. Artan maliyetleri değerlendiren firmalar rekabet koşullarını da göz önünde bulundurarak sıfır kilometre otomobiller için yeni fiyatları belirliyorlar. Fiyatları güncellenen otomobil modellerinden birisinin de Opel Grandland olduğu bildirildi.

Sıfır KM Opel Grandland Fiyatları ve Opel Grandland Teklifi Al

Opel Grandland için fiyat listesi incelendiğinde fiyatların yüksekliği dikkat çekiyor. Bu araçların üstün nitelikli olmasından dolayı fiyatları da biraz cep yakabiliyor. Ortalamanın üzerinde bir niteliğe sahip model olan Opel Grandland fiyatları da buna göre belirleniyor.

Opel Grandland için yapılan son fiyat güncellemesinin ardından fiyat listesi şu şekilde açıklandı:

Opel Grandland 1.2 130 HP BENZİN AT8 GS: 1.907.000 TL
Opel Grandland 1.2 130 HP BENZİN AT8 ULTIMATE: 1.997.000 TL
Opel Grandland 1.5 130 HP DİZEL AT8 GS: 2.002.000 TL
Opel Grandland 1.5 130 HP DİZEL AT8 ULTIMATE: 2.093.000 TL

Tüm araba modellerinin güncel fiyat listelerinden anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç