Ölen amcasını tekerlekli sandalye ile bankaya getirip onun üzerine kredi çekmeye çalıştı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ölen amcasını tekerlekli sandalye ile bankaya getirip onun üzerine kredi çekmeye çalıştı

Brezilya'da bir kadın, ölü amcası ile bankaya gelerek kredi çekmek istedi. Polis ekipleri hemen bölgeye geldi.

Dünya 17 Nisan 2024 0
Ölen amcasını tekerlekli sandalye ile bankaya getirip onun üzerine kredi çekmeye çalıştı

Ölü amcası ile bankaya gelerek kredi çekmeye çalışan kadın tutuklandı.

Yok artık daha neler diyeceğinzi yeni bir olayla karşınızdayız. Her geçen gün değişik, akıllara durgunluk veren olaylar meydana gelirken bu sefer yaşanan olayın adresi Brezilya oldu.

Brezilya'nın Rio kentinde meydana gelen olayda bir kadın, amcası olduğunu iddia ettiği yaşlı ve hareketsiz şekilde yatan bir adamla bankaya geldi.

Dün meydana gelen haber tüm dünyada sosyal medya üzerinde günün en çok konuşulan konusu haline gelirken iddialara göre Rio de Janeiro adlı kentte bir kadın, 3400 dolar tutarında kredi çekmek için yaşlı bir adamın cansız bedeni ile birlikte bankaya gitti.

Adının Érika de Souza Vieira Nunes olduğu öğrenilen kadın, tekerlekli sandalyeye bindirdiği ölü adam ile banka şubesine geldi. Kendisini bu adamın yeğeni olarak tanıtan kişi, bir yandan adamın başını dik tutmaya çalışırken bir yandan da adamın elini tutmaya çalıştı ve "Amca bu belgeleri imzalaman gerekiyor. Senin yerine imzalayamam ama yardım edebilirim" ifadelerin ikullandı.

Adamın tepkisiz şekilde görüntüsü banka personellerini huzursuz etti ve durum hemen poli sekiplerine bildirildi.

Banka personeli, yaşlı adam ile ilgili, "O iyi görünmüyor, rengi biraz garip" dedi. Buna karşın kadın, onun hep böyle olduğunu, konuşmadığını söyledi ve "Amca yeniden hastaneye gitmek ister misin?" dedi.

Banka personelinin ihbarı sonrası kısa sürede bölgeye gelen plis ekipleri, Paulo Roberto Braga adındaki bu yaşlı adamın 1-2 saat önce öldüğünü tespit etti.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, Érika de Souza Vieira Nunes adlı kadıını tutukladı ve cezaevine gönderdi. Hakkında dolandırıcılık suçlaması ile dava açıldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç