Öğretmen alımında mülakat kesinleşti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Öğretmen alımında mülakat kesinleşti

Öğretmen atamaları ile ilgili son dakika açıklaması geldi ve mülakatların yapılacağının kesinleştiği öğrenildi.

KPSS 2 Mayıs 2024 21:00 0
Öğretmen alımında mülakat kesinleşti

Öğretmen alımında mülakat kesinleşti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'ın ısrarı sonuç verdi ve sözleşmeli öğretmen alımında mülakatların yapılmasının artık kesinleştiği görüldü.

Bilindiği üzere 8 yıl aranın ardından ilk defa AK Parti ile CHP, Genel Başkanlar düzeyinde bir görüşme gerçekleştirdi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i kabu letti ve iki lider arasında anayasa, hayat pahalılığı, ekonomik sorunlar, enflasyon başta olmak üzere birçok konuda bilgi alış verişi olduğu öğrenildi.

Görüşme ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Gazeteci Muhammed Vefa yaptığı açıklamada sözleşmeli öğretmen alımı konusunun da gündeme geldiğini ve mülakatların olacağı, kaldırılmasının gündemde olmadığını bildirdi.

Vefa yaptığı son dakika açıklamasında, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'e de mülakatın uygulanacağını söylemiş" ifadelerini kullandı.

Bu gelişme sornası artık öğretmen alımında mülakatın yapılacağı netleşmiş oldu.

BEYANNAMEDE VAR NEDEN KALDIRMIYORSUNUZ?

Muhammed Vefa bir diğer paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı:

"Özgür Özel: Mülakatlar kaldırılsın talebi, beyannamede var niye uygulamıyorsunuz?

Erdoğan: Bazı özel görevlerde mülakat gerekiyor"

ATAMALAR HAFTAYA AÇIKLANIYOR: İŞTE BEKLENEN TARİH

Dün bir televizyon programına katılan Millli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bu hafta kabine yapılsa atamaların açıklanacağını, ancak kabinenin haftaya ertelendiğini, atamaların gelecek hafta açıklanacağını söyledi.

Beklentilerimize göre kabine toplantısının 6 Mayıs Pazartesi ya da en geç 7 Mayıs Salı günü yapılması bekleniyor. Kabine toplantısından haberdar olmak için aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı ücretiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç